Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

INFÖR MFF - Hammarby - Bajen: "Vi kommer aldrig ge oss"

Malmö FF har nio poäng och 10-1 i målskillnad på de tre senaste matcherna. Hammarby har sex raka förluster. Dessutom är nyckelspelarna Patrik Gerrbrand och Andreas Dahl avstängda. Inget talar för ett trendbrott i Malmö.

- Det som talar för oss är att vi aldrig kommer att ge oss. Det är fortfarande 18 poäng kvar att spela om och vi ska kriga för varenda en av dem, säger Hammarbys assisterande tränare Andreas Pettersson till FotbollDirekt.se.

MALMÖ FF Miljan Mutavdzic (s)

Skador/avstängningar:

Preliminär startelva: Johan Dahlin - Ulrich Vinzents, Jasmin Sudic, Gabriel, Markus Halsti - Guillermo Molins, Daniel Andersson, Rick Kruys, Ricardinho - Edward Ofere, Daniel Larsson

Håll ögonen på: Edward Ofere, vem annars? Har haft det så tungt hela säsongen, men plötsligt fungerar allt. Sex mål på tre matcher är mycket imponerande.

MFF-snack: - Vi har mött den här typen av lag tidigare som krigar för sin överlevnad. Hammarby kommer kämpa hårt till sista sekund. De kommer säkert chansa lite och hitta nya mönster. Därför blir det svårt att analysera dem, säger MFF:s assisterande tränaren Hans Gren till FotbollDirekt.se.

- Formen har infunnit sig samtidigt på flera spelare hos oss. Sedan växer spelarna när de gör mål, det behöver man inte vara någon Einstein för att förstå.

HAMMARBY Patrik Gerrbrand (a), Andreas Dahl (a), Monay James (s)

Skador/avstängningar:

Preliminär startelva: Rami Shaaban - David Johansson, Igor Armas, José Monteiro, Emil Johansson - Carlos Gaete Moggia, Christian Traoré, Fredrik Söderström, Simon Helg - Sebastian Castro-Tello, Nathan Paulse

Håll ögonen på: Rami Shaaban kommer få jobba hårt mot stekheta Malmö FF-anfallare. Måste göra årets match om chans till poäng ska finnas.

Hammarby-snack: - Vi har så stor backuppsättning så är det någonstans vi har råd att ha någon spelare borta så är det just där, säger Andreas Pettersson till FotbollDirekt.se, och syftar till att Patrik Gerrbrand är avstängd.

Publicerad 2009-09-27 kl 13:00
Annons
Annons
Annons