Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

INFÖR ÖIS-HBK: Allbäck tillbaka till ödesmatch

Från att ha varit hopplöst sist har Örgryte nu fått kontakt med lagen nere i botten och seger mot Halmstad gör att laget lämnar jumboplatsen. Samtidigt kan HBK bli indraget i bottenstriden på allvar. Onekligen viktig match på nya Gamla Ullevi på tisdagskvällen.

ÖRGRYTE Skador/avstängningar: Sebastian Johansson (a), Jonathan Lindström (s), Johan Sjöberg (s), Tommy von Brömsen (s), Christofer Bengtsson (s)

Preliminär startelva: Bengt Andersson - Björn Anklev, Dennis Jonsson, David Leinar, Roy Miller Hernandez - Markus Anderberg, Alexander Mellqvist, Pavel Zavadil, Alessandro Silva Perreira - Marcus Allbäck, Alvaro Santos.

Håll ögonen på: Marcus Allbäck. Så, så viktig för Örgrytes offensiv och även om han inte gör lika många mål som tidigare drar han uppmärksamhet till sig av motståndarförsvaret och öppnar därmed ytor för lagkamraterna.

ÖIS-snack: - Jag hoppas att killarna har fått energi och de har lust att spela fotboll igen. Det har varit ett hektiskt program och det är gott att slappna av lite. Normalt sett brukar det ge positiv effekt, säger tränaren Åge Hariede till ois.se.

- Det gäller att vi snabbt kommer tillbaka, där vi avslutade. Vi har två raka segrar och vi måste komma in i spelrytm och upp i prestationsnivå med en gång. Vi har gjort ganska bra första halvlekar, så jag undrar om vi inte ska försöka leverera i en hel match mot Halmstad.

Mittfältskuggen Sebastian Johansson är avstängd, kommentar?
- Det är självklart ett tapp för oss att inte ha med Sebastian för att han varit jätteduktig sedan han kom från Halmstad. Han bidrar med stabilitet på mittfältet, så det är synd att han inte är med.

HALMSTAD Skador/avstängningar: Joe Sise (s), Ajsel Kujovic (s), Christian Järdler (a).

Preliminär startelva:
Karl-Johan Johnsson - Emil Salomonsson, Tomas Zvirgzdauskas, Johnny Lundberg, Per Johansson - Mikael Rosén, Tim Sparv, Mahamat Azrack, Michael Görlitz - Emir Kujovic, Anselmo

Håll ögonen på: Karl-Johan Johnsson. 19-åringen har fått förtroendet i stället för Magnus Bahne och vill nu visa att han är förtjänt av chansen.

HBK-snack: - Uppehållet kom lägligt för oss. Vi har fått tid på oss att hitta tillbaka till grunderna, säger Halmstads tränare Janne Andersson till hbk.se.

Publicerad 2009-09-15 kl 10:30
Annons
Annons
Annons