Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

INFÖR ÖIS-TFF: Hareide vill pressa Djurgården och Hammarby - se matchen HÄR

Örgryte behöver sätta press på Djurgården och Hammarby i bottenstriden. Åge Hareide lovar en viljeinsats.

ÖRGRYTE Skador/avstängningar : Alex Pereira (s), Johan Sjöberg (s), David Leinar (a).
Preliminärt lag: Bengt Andersson - Björn Anklev, Robin Jonsson, Dennis Jonsson, Roy Miller Hernandez - Markus Anderberg, Sebastian Johansson, Pavel Zavadil, Alexander Mellqvist - Alvaro Santos, Marcus Allbäck.
Håll ögonen på : Marcus Allbäck. Stod över matchen mot AIK senast men är förstås oerhört nyttig med all sin rutin. Inte lika mårfarlig som tidigare men ändå ett utmärkt offensivt hot som sätter stor respekt i Trelleborgs försvarare bara med sin blotta närvaro.
ÖIS-snack :
- Jag hoppas vi får se spelarna visa samma enorma vilja som under andra halvlek mot Halmstad i senaste hemmamatchen, säger tränaren Åge Hareide till ois.se. - Svårt att förutsäga en matchbild, eftersom den varit så olika i våra senaste matcher. Bara vi gör flest mål, så spelar det ingen roll.
David Leinars frånvaro?
- Jag tror inte det gör så mycket. Vi har Dennis Jonsson som har en chans att knipa mittbackspositionen. Dennis har andra kvaliteter än David och de är både lika och olika på många sätt. Dennis är rutinerad så jag tror att det kommer att gå bra.

TRELLEBORG
Skador/avstängningar
: Mattias Thylander (s), Max Fuxberg (s), Mattias Nylund (s), Kristian Haynes (a), Markus Pode (osäker), Mikael Bengtsson (osäker).
Preliminärt lag: Viktor Noring - Dennis Melander, Peter Abelsson, Jens Sloth, Yousef Fakhro - Thommie Persson, Magnus Andersson, Joakim Nilsson, Andreas Wihlborg - Fredrik Jensen, Andreas Drugge.
Håll ögonen på : Fredrik Jensen. Blixtsnabb anfallare som är något ojämn men som har gjort sex mål den här säsongen och varit riktigt bra i de två senaste matcherna.
TFF-snack :
- Man ska definitivt inte förblinda sig av att ÖIS ligger så dåligt till i tabellen. Om man ser till de senaste tio matcherna är dem ett mittenlag, säger Trelleborgs assisterande tränare Alf Westerberg till FotbollDirekt.
- Det blir en speciell karaktär på den här matchen, som det brukar bli när man möter motståndare som har ryggen mot väggen. Det gäller att vi är hundraprocentigt närvarande i alla situationer. - Tappet senast var väldigt tungt, ska vi ärligen säga. Och det kändes som om vi efter en lyckad match mot Kalmar var tillbaka på spåret igen. Det var både snöpligt och onödigt. Förhoppningsvis föder det ett revanschbegär.

Publicerad 2009-09-24 kl 15:18
Annons
Annons
Annons