POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN
10å

INFÖR ÖREBRO-HALMSTAD: ÖSK har rasat

Örebro SK hade häng på en Europaplats. Då åkte laget plötsligt på tre raka 0-3-förluster och nu får närkingarna slåss för en mittenplacering.

- Det här är första gången på länge vi har inte har någon skadad eller avstängd och det gör att vi kan gå tillbaka till ruta ett igen, säger Örebros tränare Sixten Boström till FotbollDirekt.se.

ÖREBRO
-

Preliminär startelva: John Alvbåge - Patrik Anttonen, Michael Almebäck, Magnus Wikström, Samuel Wowoah - Fredrik Nordback, Magnus Kihlberg, Nordin Gerzic - Marcus Astvald, Kim Olsen, Roni Porokara.

Håll ögonen på: Örebros backlinje. Örebro har släppt in tre mål i tre raka matcher men nu när den är återställd till ursprunget borde den vara mer tät.

Skador/avstängningar:

ÖSK-snack: - Vi har haft rätt så jämna matcher mot HBK den här säsongen. Det här är den femte gången vi möter Halmstad det här året, om man inkluderar cupmatchen också. Övriga matcher har varit jämna resultatmässigt, även om något av lagen kanske varit mer dominant när det gäller bollinnehavet, säger tränaren Sixten Boström till FotbollDirekt.se

- Halmstad har jag stor respekt för. Inte minst deras offensiv som är mycket vass med Görlitz, Kujovic, Sise och Olsson och kanske också i viss mån Anselmo om han är i speldugligt skick.

- Det här är första gången på länge vi har inte har någon skadad eller avstängd och det gör att vi kan gå tillbaka till ruta ett igen. I de senaste matcherna har vi fått ändra spelare till andra positioner än vad de är vana vid och det har ställt till det.

HALMSTAD : Christian Järdler (s), Ajsel Kujovic (s), Tommy Jönsson (s)

Preliminär startelva: Magnus Bahne - Emil Salomonsson, Tomas Zvirgdauskas, Johnny Lundberg, Per Johansson - Anel Raskaj, Tim Sparv, Jonas Saeversson, Michael Görlitz - Emir Kujovic, Marcus Olsson.

Håll ögonen på: Tim Sparv. Finsk U21-landslagsman som är nästan två meter lång. Målskytt senast och har blivit allt bättre ju längre säsongen har pågått.

HBK-snack: - Vi har tagit det väldigt lugnt sen matchen mot Hammarby och vi hoppas att vi är preparerade för en riktig urladdning, säger HBK-tränaren Janne Andersson till klubbens hemsida.

- Vi har revansch att fordra sedan cupmatchen där vi spelade en bra fotboll men inte gjorde mål.

- Vi har bra koll på deras 4-3-3. De har flera individuellt skickliga spelare som vi måste hantera på ett bra sätt

Skador/avstängningar

Publicerad 2009-10-23 kl 10:13
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå