POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN
10å

INFÖR Örebro-Hammarby: Två lag vill lyfta sig efter fiasko-matcher

Både Örebro och Hammarby har två tunga förluster bakom sig och båda lagen hoppas kunna vända trenden på måndagskvällen.

- Vi gjorde ingen bra match mot Gefle och känner revanschlusta, säger Örebros assisterande tränare Rickard Nilsson till FotbollDirekt.se.

- Vi ska visa att vi är bättre än så här, och det vet vi att vi är. Samtidigt är det dags att ta på sig blåställen, säger Hammarbys lagkapten Mikkel Jensen till hammarbyfotboll.se.

ÖREBRO SK

Skador/avstängningar: Fredrik Nordback (a) Nordin Gerzic (a), Glenn Holgersson (s), Robin Staaf (s), Michael Jidsjö (s), Gustaf Lundholm (s)

Preliminär startelva: John Alvbåge - Patrik Anttonen, Magnus Wikström, Michael Almebäck, Samuel Wowoah - Per Johansson, Magnus Kihlberg, Alejandro Bedoya - Eric Bassombeng, Kim Olsen, Roni Porokara

Håll ögonen på: Mittbacken Michael Almebäck har gjort oväntad succé den här säsongen. Nu är han tillbaka i startelvan igen efter avstängning och med ett nybakat 2,5-årsavtal i handen.

ÖSK-snack: - Vi har mött Hammarby under försäsongen och det är ett bra lag som, precis som vi, kommer från en dålig insats. Det kommer vara två mycket revanschsugna lag, säger assisterande tränaren Rickard Nilsson till FotbollDirekt.se.

Ni har två avstängda mittfältare. Vad innebär det?
- Avstängningar är något alla lag drabbas av så det är inget att fundera på. Vi tycker att vi har en bred trupp som kan klara av det.

HAMMARBY

Skador/avstängningar: Fredrik Söderström (a), Rami Shaaban (s), Haris Laitinen (s), David Johansson (s), Mikkel Jensen (s), Simon Helg (s)

Preliminär startelva: Kristoffer Björklund - José Monteiro, Igor Armas, Monday James, Emil Johansson - Maic Sema, Carlos Gaete, Louay Chanko, Sebastian Castro-Tello - Charlie Davies, Nathan Paulse

Håll ögonen på: Tränaren Tony Gustavsson. Efter förnedringen på Söderstadion måste han pumpa in självförtroende och framtidstro i sitt manskap.

Hammarby-snack: - Vi ska visa att vi är bättre än så här, och det vet vi att vi är. Samtidigt är det dags att ta på sig blåställen. Vi är inte det fysiskt starkaste laget, men man får ta sina 70, 80, 90 kilo eller vad man nu har och de ska in i varenda närkamp. Och vi ska även påminna varandra om vilket märke vi med stolthet bär på bröstet, säger lagkaptenen Mikkel Jensen till hammarbyfotboll.se, som dock själv missar matchen på grund av skadekänning i ena låret.

Publicerad 2009-05-11 kl 09:47
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå