Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Inför Stockholmsderbyt - Felix Michel har testat positivt för covid-19

Allsvenskan

AIK får klara sig utan Felix Michel under söndagens Stockholmsderby mot Djurgården.
Det då Michel testat positivt för covid-19.
Det meddelar AIK på sin hemsida.

Foto: Bildbyrån.

På söndag spelar AIK Stockholmsderby mot Djurgården på Tele2 Arena. Då får man klara sig utan Felix Michel, som AIK under lördagen meddelar har testat positivt för covid-19.

AIK skriver på sin hemsida att Michel inte har varit med i den gemensamma verksamheten på Karlberg sedan söndagen den 1 november, och från och med den 3 november har Michel varit hemma då han känt symptom för covid-19. Under veckan testades sedan Michel och då kom testresultatet tillbaka positivt.

Efter att Michel testat positivt gjordes tester på alla spelare i och runt A-laget, och resultatet visar att ingen smittspridning har skett.

ANNONS

Michel har i övrigt inte varit med i någon matchtrupp sedan den 13 augusti mot Östersund, då han genomgått rehabilitering för en underkroppsskada.

- Vi vidtar alla åtgärder enligt protokollet, säker lite mer därtill. Det är det kan jag säga, säger Bartosz Grzelak till Fotbollskanalen.

Publicerad 2020-11-07 kl 15:21

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto