POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN
11å

INFÖR Sundsvall-Göteborg: ''Blåvitt är instabila''

Gif Sundsvalls tränare Per-Joar Hansen har ingen överdriven respekt för IFK Göteborg inför måndagens möte.

- Göteborg har varit ostabila och det har gjort att de tappat i guldkampen, säger Hansen till FotbollDirekt.se.

Gif Sundsvall Per-Joar Hansen, tränare:
- Vi är besvikna att vi gick ner så i prestationsnivå mot Trelleborg. Vi presterade inte tillsammans ? varken offensivt eller defensivt. Nu ska vi gå in med 110 procents inställning. Vår vilja och löpkraft har högsta prioritet. Vi måste gå in i duellerna.

Om Göteborg:
- Göteborg har varit ostabila och det har gjort att de tappat i guldkampen. Precis som vi är de ojämna. IFK är regerande mästare och hade säkert ambitionen att försvarare det. Nu tog de cupguld och det är väl lite plåster på såren. Men jag tror inte att de är nöjda med säsongen.

Om läget i laget:
- Vi har haft småskavanker hela hösten och har inte kunnat spela med samma lag någon gång. Nu är Erkan Saglik och Tobias Eriksson osäkra. Vi kommer testa dem på matchdagen.

Preliminär startelva Sundsvall:
Andreas Lindberg - Erkan Saglik, Stefan Ålander, Magnus Powell, Billy Berntsson - Linus Hallenius, Joel Cedergren, Roberto Mambo Mumba, Ari Skulason - Johan Patriksson, Hannes Sigurdsson

IFK Göteborg

Jonas Olsson, tränare:
- Vi måste försöka skapa fler målchanser än vad vi gjorde mot Ljungskile. Det tränar vi mycket på hela tiden. Försvarsmässigt tycker jag att det har sett väldigt stabilt ut ett tag nu.

Om Sundsvall:
- Sundsvall har några toppar, bland annat Linus Hallenius är duktig. Sundsvall på bortaplan är en svår match med deras konstgräs. Vi har gjort bra matcher på konstgräs i år så det ska inte vara så jättestor skillnad för oss.

Om läget i laget:
- Gustav Svensson har infektion i en fot och är ett frågetecken. Niclas Alexandersson är avstängd.

Preliminär startelva Göteborg:
Kim Christensen - Adam Johansson, Mattias Bjärsmyr, Ragnar Sigurdsson, Hjalmar Jonsson - Stefan Selakovic, Thomas Olsson, Pontus Wernbloom, Tobias Hysén - Jonas Wallerstedt, Robin Söder

Publicerad 2008-09-29 kl 12:29
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå