Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ALLSVENSKAN

INFÖR SYRIANSKA - ÖSK: "Vi ska grisa, vad som helst, bara vi tar poäng''

Syrianskas situation blir alltmer besvärande. I kväll en måstematch mot Örebro och nu är lagledningen beredda att ta till alla medel.
- Grisspel - vad som helst - bara vi tar poäng, utbrister sportchef Ghayath Moro.

SYRIANSKA Dwayne Miller - Isa Demir, Ivan Ristic, Omar Jawo, Ahmet Özdemirok - Anders Bååth, Johan Arneng - Sharbel Touma, Dinko Felic, Nahir Oyal - Razak Omotoyossi (Startelvan i samarbete med Länstidningen i Södertälje).

Skador/avstängningar:
Abgar Barsom (a), Suleyman Sleyman, Besim Kunic, Peter Ijeh (s).

Preliminär startelva:

Han är formstarkast: Anders Bååth i ett bra inhopp senast i den tunga förlusten mot Gefle. Vann en hel dueller och skapade inte minst chanser. Uppträdde resolut och lär ersätta avstängde Abgar Barsom i den här matchen.

Syrianska-citat:

- Vi skulle ha vunnit mot Gefle. Så mycket som vi skapade, så här kan vi inte fortsätta, säger Syrianskas sportchef Ghayath Moro till FotbollDirekt.se.

- Vi har gjort bra matcher men vi måste börja ta poäng. Grisspel - vad som helst - bara vi tar poäng..., säger Moro och fortsätter:

- Vi tränar hårt på träning och det ser okej ut, men vi måste lyckas på matcher också. Det är jobbigt för oss, en jobbig situatio - klart det är.

- Men det finns 15 poäng att spela om. ÖSK är ett bra lag och har mer rutin än oss, så det är 110 procent som gäller.

- Men Kalmarsegern har betytt mycket. Viktigt för oss att vi kan slå ett lag som ligger mycket högre upp i tabellen.

ÖREBROJohn Alvbåge - Per Johansson, Patrik Haginge, Eidur Sigbjörnsson, Samuel Wowoah - Emil Berger, Riku Riski, Nordin Gerzic - Kushtrim Lushtaku, Robin Staf, Valdet Rama (Startelvan i samarbete NA).

Preliminär startelva:

Skador/avstängningar: Magnus Wikström (a), Denis Abdulahi (s),William Atashkadeh (s), Paulinho, Andreas Haddad (s), Patrik Anttonen (s).

Han är formstarkast: Riku Riski. Ett härligt nyförvärv. Finländaren imponerar och kemin mellan honom och Nordin Gerzic går inte att ta miste på. En fartfylld och djärv spelare - påminner på en hel del vis om Alejandro Bedoya.

ÖSK-citat:

- Vi har i likhet med Syrianska haft en trasig säsong med mycket skador. Vi förlorade även Bedoya och Almebäck i våras. Haddad blev skadad och då låg vi trea i tabellen, sen är det en del andra som kanske inte kommit upp i sin bästa form.

- Vi har inte haft stabiliteten, ibland har det ändå studsat vår väg och då har vi vunnit, förklarar Sixten Boström för syrianskafc.com.

Publicerad 2011-09-21 kl 14:07

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER