Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

INFÖR SYRIANSKA - ÖSK: "Vi ska grisa, vad som helst, bara vi tar poäng''

Syrianskas situation blir alltmer besvärande. I kväll en måstematch mot Örebro och nu är lagledningen beredda att ta till alla medel.
- Grisspel - vad som helst - bara vi tar poäng, utbrister sportchef Ghayath Moro.

SYRIANSKA Dwayne Miller - Isa Demir, Ivan Ristic, Omar Jawo, Ahmet Özdemirok - Anders Bååth, Johan Arneng - Sharbel Touma, Dinko Felic, Nahir Oyal - Razak Omotoyossi (Startelvan i samarbete med Länstidningen i Södertälje).

Skador/avstängningar:
Abgar Barsom (a), Suleyman Sleyman, Besim Kunic, Peter Ijeh (s).

Preliminär startelva:

Han är formstarkast: Anders Bååth i ett bra inhopp senast i den tunga förlusten mot Gefle. Vann en hel dueller och skapade inte minst chanser. Uppträdde resolut och lär ersätta avstängde Abgar Barsom i den här matchen.

Syrianska-citat:

- Vi skulle ha vunnit mot Gefle. Så mycket som vi skapade, så här kan vi inte fortsätta, säger Syrianskas sportchef Ghayath Moro till FotbollDirekt.se.

- Vi har gjort bra matcher men vi måste börja ta poäng. Grisspel - vad som helst - bara vi tar poäng..., säger Moro och fortsätter:

- Vi tränar hårt på träning och det ser okej ut, men vi måste lyckas på matcher också. Det är jobbigt för oss, en jobbig situatio - klart det är.

- Men det finns 15 poäng att spela om. ÖSK är ett bra lag och har mer rutin än oss, så det är 110 procent som gäller.

- Men Kalmarsegern har betytt mycket. Viktigt för oss att vi kan slå ett lag som ligger mycket högre upp i tabellen.

ÖREBROJohn Alvbåge - Per Johansson, Patrik Haginge, Eidur Sigbjörnsson, Samuel Wowoah - Emil Berger, Riku Riski, Nordin Gerzic - Kushtrim Lushtaku, Robin Staf, Valdet Rama (Startelvan i samarbete NA).

Preliminär startelva:

Skador/avstängningar: Magnus Wikström (a), Denis Abdulahi (s),William Atashkadeh (s), Paulinho, Andreas Haddad (s), Patrik Anttonen (s).

Han är formstarkast: Riku Riski. Ett härligt nyförvärv. Finländaren imponerar och kemin mellan honom och Nordin Gerzic går inte att ta miste på. En fartfylld och djärv spelare - påminner på en hel del vis om Alejandro Bedoya.

ÖSK-citat:

- Vi har i likhet med Syrianska haft en trasig säsong med mycket skador. Vi förlorade även Bedoya och Almebäck i våras. Haddad blev skadad och då låg vi trea i tabellen, sen är det en del andra som kanske inte kommit upp i sin bästa form.

- Vi har inte haft stabiliteten, ibland har det ändå studsat vår väg och då har vi vunnit, förklarar Sixten Boström för syrianskafc.com.

Publicerad 2011-09-21 kl 14:07
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons