POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN

INFÖR TFF - SYRIANSKA: "Har de inte en lång kille på topp?"

Trelleborg har gjort succé på slutet. Men någon koll på Syrianska har inte tränare Tom Prahl och kompani.
- De har väl någon lång kille på topp? frågar sig sig veteranen Kristian Haynes.

TRELLEBORG

Preliminär startelva: Viktor Noring - Johan Nilsson Guiomar, Tuomo Turunen, Peter Abelsson, Jonathan Asp - Ibrahim Koroma, Kristian Haynes, Marcus Pode, Andreas Wihlborg, Erdin Demir - Fredrik Jensen.

Skador/avstängningar: Dennis Melander, Youssef Fahkro (s), Johan Nilsson Guiomar (a).

Han är formstarkast: Viktor Noring. Räddade en poäng mot Göteborg. Gör en näst intill osannolik räddning i slutet. Kommer kanske inte ha lika mycket att göra i dag.

Citat från Trelleborg:
- Det känns bra tycker jag. det är bra go i gänget. Vi längtar tills nästa match. Det är så när man är inne i ett bra stim, säger Trelleborgs Kristian Haynes till FotbollDirekt.se.

- Elfsborg hemma var ju en av bästa prestationerna på länge i Trelleborg. Det var en stor framgång för oss, det var viktigt med ett ledningsmål, det gav oss ett stort självförtroende. Göteborg senast var en lite tuffare match, det är bra att vi kan ta en poäng även fast spelet inte fungerade.

- Fokus liger på vår insats och vad vi presterar, att vi ska spela en bra fotboll med en bra rörlighet, ett bra driv och fungerande passningsspel

- Jag har faktiskt inte sett Syrianska så mycket. De vann senast mot Norrköping, vi ska verkligen inte underskatta - det har vi inte råd med.

- Syrianska har flera rutinerade spelare som Agbar Barsom och Sharbel Touma, de har viss rutin och erfarenhet. Sen har jag hört att dom har en stor och lång kille på topp som vi får se upp med (Dinko Felic), två meter lång och lite av en Zlatan-typ.


SYRIANSKA

Preliminär startelva: Christan Frealdsson - Isa Demir, Omar Jawo, Erkan Saglik, David Durmaz - Abgar Barsom, Imad Zatara, Anders Bååth, Sharbel Touma, Yussuf Saleh - Dinko Felic.

Skador/avstängningar: Robert Massi, Besim Kunic, Suleyman Sleyman, Johan Arneng, Dwayne Miller (landslagsuppdrag), Peter Ijeh (a).

Han är formstarkast: Sharbel Touma. Starkt kritiserad fram till senaste matchen. Då tystade han kritikerna. Tog på sig ledarrollen som han skulle ha gjort från början och gjorde även mål.

Citat från Syrianska:
- Jo absolut det var en väldigt viktigt seger mot Norrköping (3-0) med tanke på det utsatta tabelläget. Framförallt att vi fick igång målskyttet. Det var bra att Sharbel Touma fick göra mål, han är en som ska göra det, tillsammans med yttrarna och anfallaren, säger Syrianskas Suleyman Sleyman till FotbollDirekt.se.

- Jag tycker att det var en ganska jämn match i första halvlek, vi fick första målet och då släppte det och vi vågade spela ut på ett annat sätt. Det är små marginaler som avgör. Men att vi gjorde första målet och sen pumpade på var bra.

- Framförallt är en sån seger viktig för självförtroendet, att man veta att man kan vinna och vågar tro på det man gör.

- Alltså Trelleborg det är ju ett formstarkt lag, i väldigt bra form. De har väl inte förlorat på 6-7 omgångar. Det är som vi gjorde bra i förra matchen var att vi slet hårt i 90 minuter. Det kommer krävas i kväll också. Trelleborg är favoriter och vi slår lite ur underläge.

Publicerad 2011-05-26 kl 14:38
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå