Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Ingen Mjällbyoro kring El-Kabir

Ryggproblem har stoppat Mostapha El-Kabir under försäsongen. Men någon fara att Mjällbystjärnan missar säsongsinledningen finns inte.

- Nej. Det är inte så jätteallvarligt. Han har haft en stel bröstrygg, vilket vi jobbar med nu, säger lagets sjukgymnast Mats Book till FotbollDirekt.se.

El-Kabir var den stora sensationen i allsvenskan förra säsongen men trots att han inte kunnat spelat en enda match eller delta i den kollektiva träningen finns det ingen oro hos Mjällby-ledningen.
- Nej. Vi har en dålig konstgräsplan här, så vi har inte velat riskera någonting. Han kommer att vara med i den kollektiva träningen under lägret på Cypern, då vi får träna och spela på förhoppningsvis riktigt fina gräsplaner, säger sportchefen Thomas A Borstam till FotbollDirekt.se.

Och någon oro att El-Kabir inte ska hitta formen och kunna gå för fullt i säsongspremiären finns inte hos Mjällby.
- Nej. Absolut inte. Han ska kunna vara med fullt ut då. Han kommer att kunna gå för full fart redan på Cypern och då är det ändå en månad kvar till premiären, säger Mats Book.

Ryggproblemen är inte av allvarligare slag och även om såna kan vara luriga att behandla ska det inte vara några problem kring att få El-Kabir tillbaka som planerat.
- Det är inte så jätteallvarligt. Vi har ett specialprogram för honom och det ska inte vara några problem alls att få tillbaka honom i bra skick redan till Cypernlägret.

Publicerad 2011-03-03 kl 15:20
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons