Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Ingen Rasmus Bengtsson för MFF: ”Inte spelat mycket efter sin skada"

Allsvenskan

MALMÖ. Det blir ingen comeback för Rasmus Bengtsson mot BK Häcken imorgon. Magnus Pehrsson väljer andra försvarare i truppen. 
- Rasmus har all sin erfarenhet, men har inte spelat mycket efter sin skada. 

Foto: Bildbyrån.

Rasmus Bengtsson var inte tänkt att starta mot Häcken, men var aktuell att komma med i matchtruppen efter en matchfrånvaro på drygt nio månader. Magnus Pehrsson har dock valt att inte alls ta ut spelaren till matchen.

- Dels är det en konkurrensfråga såklart. Rasmus har all sin erfarenhet, men har inte spelat mycket efter sin skada. Dennis (Hadzikadunic) är i allra högsta grad med att konkurrera.

Han nämnde också att två anledningar var att det fanns tillräckligt med försvarare i truppen, samt att konstgräset är en problematisk faktor.

De övriga som inte är uttagna är Lasse Nielsen (avstängd), den skadade duon Markus Rosenberg och Felipe Carvalho, spelarna uttagna till U19-EM, samt Johan Dahlin och Kingsley Sarfo, som inte är uttagningsbara förrän den 15:e juli. Dessutom får inte Tobias Sana, för sjunde gången i år, ens plats på bänken. Han var ledig idag på grund av personliga skäl.

ANNONS

Dessutom finns det ett skadeläge att ta hänsyn till bland de uttagna spelarna. Magnus Wolff Eikrem, Jo Inge Berget, och Pa Konate är nyligen tillbaka efter skador. Även Erdal Rakip har tagit det lugnt i veckan efter några smällar mot AFC Eskilstuna, men ingen av de fyra är tveksamma imorgon.

- Rakip var den enda som var ett frågetecken den här matchen.

All frånvaro gör att Pavle Vagic, född 2000, är med i truppen. 

Trupp: Johan Wiland, Fredrik Andersson, Anton Tinnerholm, Andreas Vindheim, Franz Brorsson, Dennis Hadzikadunic, Behrang Safari, Pa Konate, Erdal Rakip, Oscar Lewicki, Anders Christiansen, Mattias Svanberg, Magnus Wolff Eikrem, Yoshimar Yotún, Pawel Cibicki, Jo Inge Berget, Alexander Jeremejeff, Pavle Vagic

Ej uttagna: Markus Rosenberg (skada, rumpa), Felipe Carvalho (långtidsskada, hälsena), Lasse Nielsen (avstängd), Kingsley Sarfo (ej spelklar), Johan Dahlin (ej spelklar), Samuel Adrian (U19-EM), Teddy Bergqvist (U19-EM), Tobias Sana, Rasmus Bengtsson

ANNONS

Följ allsvenskan 2017!

Allsvenskan 2017 är tillbaka och den är glödhet! Endast med C More kan du se allsvenskan i fotboll - 240 matcher från Malmö i söder till Östersund i norr.

- TA MIG TILL ALLSVENSKAN HOS C MORE -

Publicerad 2017-07-07 kl 14:30

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto