POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN

Ingen spansk gladfotboll i premiären

Tiqui-tacan lös med sin frånvaro. Halmstad och Kalmar blev mållösa i den allsvenska premiären.
- Premiärnerver, försvarar Halmstads Marcus Olsson.

Tre från start och två inhopp. Pep Clotet Ruiz spanska importer dominerade uppställningen i den allsvenska premiären. Men på planen lös den spanska finessen med sin frånvaro. Den allsvenska premiären präglades istället av kamp, felpass och framför allt - väldigt ont om målchanser.

- Man ser på de spanska spelarna att de har väldigt mycket fotboll i sig, men i dag var det nog premiärnerver, säger Halmstads Marcus Olsson till FotbollDirekt.se.

Halmstad hade förtvivlat svårt att få till något strukturerat anfallsspel. Motorn Ivan Diaz slog bort enkla passningar och även om Raul Ruiz glimtade till hade HBK det svårt mot ett organiserat Kalmar.

Med den tunga försäsongen i bagaget var det dock ett klart fall framåt för HBK. Peps lagbygge börjar sakta sätta sig, menar Olsson.

- Så har det känts hela tiden, vi får igång det mer och mer, det känns bättre och bättre.

- Jag tycker det blev mycket bättre bara till den andra halvleken, sett till andra halvlek tycker jag faktiskt vi förtjänade att vinna matchen, fortsätter Olsson.

Och visst lyfte sig Halmstad i den andra. Etrit Berisha ställdes dock inte för några alltför svåra prov.
Bästa chansen hade istället Kalmar och inbytte Ricardo Santos. Brassen tog sig förbi Nauzet Perez i Halmstad-målet, men lyckade inte få bollen innanför ramen.

Publicerad 2011-04-02 kl 19:14
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå