POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Inget Feyenoord för Haddad - klar för Örebro

Det blev inte Feyenoord eller utlandet för flyttfågeln Andreas Haddad. Idag skrev 28-åringen på ett flerårigt kontrakt med Örebro SK.

Flyttfågeln Andreas Haddad har sammankopplats med många lag under vintern och bara för några dagar sedan uppdagades det att Örebro var med i leken om den 28-årige anfallaren.

- ÖSK Fotboll är glada att vi har lyckats knyta till oss Andreas. Han är en intressant forwardstyp, en så kallad nia som kommer att passa väl in i vårt sätt att spela fotboll, säger Örebros sportchef Lennart Sjögren till klubbens hemsida.

Den före detta Assyriska-anfallaren har sedan 2001 tillhört inte mindre än fem olika klubbar, där ÖSK blir den sjätte destinationen. I höstas återvände han till Assyriska och mäktade med åtta mål på 14 matcher varav tio matcher var från start.

- Jag är jätteglad att komma till Örebro. Under min karriär har mitt första fokus alltid varit att göra mål, men med mer erfarenhet så har jag även insett att ett hårt arbete på plan för laget gör att alla presterar bättre. Det ska bli spännande att vara med på ÖSK:s satsning, säger Andreas Haddad till ÖSK:s hemsida.

Publicerad 2011-01-05 kl 15:48
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå