Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Irritation kring Frempong - snålt Norrköpingsbud?

James Frempong ser ut att bli kvar i Gefle säsongen ut. Enligt klubben har Norrköping lagt ett skambud på Frempong. Men "Peking" slår ifrån sig.

- Norrköpings bud indikerar att de inte är särskilt angelägna om att få över James redan i år, säger Gefles ordförande Leif Lindstrand till FotbollDirekt.se.

- Och då ser vi till föreningens bästa, och det är att han spelar ut kontraktet. Norrköping är ju en konkurrent till oss, fortsätter Lindstrand.

James Frempong är klar för IFK Norrköping säsongen 2012. "Peking" har också försökt få över Frempong redan nu.

Men trots att klubben är indraget i allsvenska bottenstriden och redan har ett bokat nyförvärv i Frempong vill man inte sträcka sig längre i sitt försök att köpa loss honom redan nu. Det bud som Gefle slår ner på som ett skambud är det sista.

- Vi lade ett bud som vi tycker är fullt rimligt med tanke på hur många matcher det är kvar att spela av allsvenskan, säger Norrköpings ordförande Peter Hunt till FotbollDirekt.se.

- Det budet lade vi i samband med affären och då återstod det elva matcher, nu är det åtta kvar, varav en mot Gefle. Så nej, det är det här som gäller. Nu ligger bollen hos Gefle, vi får bara invänta deras beslut.

Gefle letar efter en ersättare för Frempong, men just nu är man inte nära att göra klart med någon, slår Leif Lindstrand fast.

- Stängt dörren helt för att släppa honom har vi inte gjort. Vi letar efter en ersättare och hittar vi en så kan vi kanske diskutera med Norrköping.

Då krävs det ett högre bud?

- Nja, det hänger ihop med om vi hittar en ersättare. Hittar vi en spelare som är bättre än James på den positionen, då finns det ingen anledning att hålla kvar honom när han ändå skrivit på för Norrköping. Då kanske vi kan släppa honom för den summan.

Publicerad 2011-08-22 kl 13:56
Annons
Annons
Annons