Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Ishizaki: "Kommer ett bra bud blir det affär"

Stefan Ishizaki trivs i Elfsborg men hymlar inte med att han gärna vill uomlands igen - och det mest för pengarnas skull:
- Kommer ett tillräckligt bra bud så blir det affär, säger Ishizaki i dag.

Stefan Ishizaki har ryktats vara på väg bort i från Elfsborg men något omedelbart runt hörnet finns ännu inte för Elfsborgsstjärnan.

Ändå ser det lovande ut och som att utländska klubbar finns inom räckhåll för honom, framförallt från amerikanska MLS och klubbarna Toronto och Montreal, enligt Expressen.

Och utan att vara dryg så slår den förre AIK-spelaren fast pengarnas betydelse.
Dollar i lönekuvertet istället för svenska kronor skulle göra viss skillnad för Elfsborgsmittfältaren.

- Just i dag har jag inget erbjudande men kommer bara ett bud som både Elfsborg och jag är nöjda med så blir det affär, slår Ishizaki utan vidare fast för FotbollDirekt.se och fortsätter:
- Jag trivs verkligen bra i Elfsborg men man har inte så lång karriär och en hel del handlar ju om att tjäna så mycket pengar som möjligt.

Men trots att det låter som det låter så vill han på intet vis bara kasta sig i väg om ett bud kommer; detta därför att han värderar sin status i Elfsborg högt och en ny tränare kan på sätt och vis innebära en nytändning.

- Det är klart att det blir spännande, även om jag alltid har trivts med Magnus (Haglund). Men jag känner absolut ingen stress. Jag har det helt okej här i Elfsborg och känner absolut ingen stress över att komma i väg, säger han och förtydligar:

- Men som jag sade: kommer det ett bud så är det klart att det är smickrande och då kommer jag att lyssna så får vi se om det är tillräckligt bra.

Publicerad 2011-11-22 kl 16:47
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons