Ishizaki segerskytt för Elfsborg i träningsmatch - sänkte TFF på övertid

Elfsborg studsade i kväll tillbaka efter nederlaget i svenska cupen.
Stefan Ishizaki sänkte Trelleborg i en träningsmatch på övertid till 2-1.

Elfsborg åkte förra helgen ur svenska cupen efter förlust med 3-2 mot Djurgården på Tele2 Arena. I kväll träningsspelade Boråslaget i stället mot Trelleborgs FF, som i fjol ramlade ner till superettan, på hemmaplan och såg länge ut att vara på väg mot ett kryss.

Elfsborg tog i den 29:e minuten ledningen i matchen sedan Stefan Ishizaki slog en djupledsboll till Per Frick som satte 1-0. Därefter kvitterade Trelleborg till 1-1 strax före halvtid och först på övertid kunde Elfsborg bärga en seger. Ishizaki var åter i händelsernas centrum och tryckte i den 91:e minuten in 2-1.

Elfsborg matchade åter ett par nyförvärv, däribland Simon Strand och Jonathan Levi, som båda spelade från start för laget.

Publicerad 2019-03-08 kl 18:49