Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Italiensk media: "Mjällby-trio aktuell för Serie A-klubb"

Enligt italiensk media är Brescia ute efter Mjällby-trion Löfquist, El Kabir och Osiako. Något Mjällbys ordförande Jörgen Martinsson dementerar.
- Vi har inte suttit i några konkreta förhandlingar med någon klubb.

Det spekuleras mycket om Mostapha El Kabir och Patrick Osiakos vara eller inte vara i Mjällby. De nyaste spekulationera är att Osiako, El Kabir och David Löfquist intresserar den italienska klubben Brescia.

- Det är mycket rykten det. Det finns inget konkret alls. Vi har inte hört ett ljud därifrån. Vi har ju lite italienska agenter som vi har samtalat med under hösten, säger Mjällbys ordförande Jörgen Martinsson och fortsätter:

- Vi har inte suttit i några konkreta förhandlingar med någon klubb här under hösten.

Mjällbys egna produkt David Löfquist gjorde succé under hösten och har dragit stort intresse och har dessutom kopplats samman med Italien vid ett flertal gånger.

- Han drog en viss uppmärksamhet i slutet av allsvenskan och fått förfrågningar ifrån olika håll, men inte mer än så, säger Martinsson och fortsätter:

- Det ser jäkligt stabilt ut i laget. Vi har i stort sett hela truppen kontrakterad, så vi båda äger möjligheterna och problemen. Vi kommer inte att ta in om vi inte behöver, så ser det ut i dagsläget. Sen vet man inte vad som kan hända, det kan komma samtal imorgon samtidigt som det kanske inte kommer några överhuvudtaget på våra spelare. Händer det inget där har vi en väldigt kompetent trupp, säger Martinsson och fortsätter:

- Sen är det alltid någon spelare, som Cristoffer Nilsson, en av våra unga talangfulla spelare som inte fått så mycket speltid i allsvenskan. Där kan vi se på alternativ i någon lägre serie där han kan spela A-lagsfotboll. Han ska bland annat åka upp och träffa Västerås.

Publicerad 2011-01-02 kl 17:16
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons