Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

''Jag rekommenderar starkt Malmö att satsa på Morais''

Allsvenskan

Jose Morais till Malmö? I dag förstärks ryktet där Jose Mourinhos assistent ses som den starkaste av kandidater till avgående Roland Nilsson.

- Han är ett drömnamn och jag rekommenderar starkt Malmö att satsa på Morais, säger vännen och hans föredetta agent, Innocent Okeke till FotbollDirekt.se.

- Malmö ska göra som FCK gör som köper tränare efter hur de spelar. Så var det med Roland och så ska Malmö jobba med ersättare.

Självaste Real Madrids assisterande tränare kan alltså bli namnet på den som ersätter Roland Nilsson som är klar för FC Köpenhamn.
Så ''vänsterhanden'' till en av världens bästa tränare - Jose Mourinho - ser ut som en huvudkandidat tillsammans med en rad MFF-legendarer som Patrik Andersson, Stefan Schwarz och Jonas Thern.

ANNONS

- Han passar verkligen bra in i Malmö. Hans europeiska stil är vad klubben behöver för att kunna ta nästa steg, fortsätter Okeke.
- Jag är inte överraskad av Malmös intresse. Jose var ju med och scoutade fram Gabriel och jag vet sedan tidigare att Malmös ledning vet vad han går för och gillar honom.

Vad vet du om uppgifterna om Malmö - har MFF varit i kontakt med Morais? - Det vill jag inte kommentera. Men jag kan säga att om Jose ska komma tillbaka till Sverige så måste det handla om en klubb som Malmö.

Jose Morais själv sade nyligen till Fotbollskanalen att han är beredd att lyssna på Malmö, om det ligger något i uppgifterna om mästarklubbens intresse.

- Det skulle vara en glädje att diskutera en framtid med Malmö. Jag skulle inte kunna ta ytligt på en förfrågan.

Men Real-tränaren konstaterar också vidare att det måste till en hel del med tanke på att han tränar världens bästa klubb tillsammans med världens bäste tränare.

ANNONS

Innocent Okeke:
- Ja, men att jobba med Mourinho i Real, det är väl vad precis varenda tränare drömmer om och att han fått vara med Jose Mourinho i tre klubbar - Porto och Inter tidigare, säger väl allt om Jose Morais klass, anser Innocent Okeke.


Publicerad 2011-04-18 kl 12:01
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto