Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Jakten intensifieras – Swansea suget på Astrit

Foto: Scanpix

Astrit Ajdarevic

Astrit Ajdarevic är hetare än någonsin. Nu följs han av Premier League-klubben Swansea.

 

Det snackas mer och mer om Astrit Ajdarevic. Mittfältaren, som är IFK Norrköpings störste stjärna, drar till sig intresse från mängder av klubbar runt om i Europa. Bland annat finns 22-åringen på de holländska storklubbarna Ajax och PSV:s radar.

Men nu kan FotbollDirekt.se avslöja att även Swansea är sugna på att ge sig in i jakten på Ajdarevic. Premier League-klubben har följt svensken under ett tag, men det är ingenting som spelaren själv säger sig ha hört någonting om.

– Det är mycket snack och rykten om mig nu, men det är inget jag tänker på. Händer det så händer det, säger han till FotbollDirekt.se.

Vad säger du om att återvända till England?

– Allting är intressant och jag tror att alla vet att jag är väldigt sugen på att spela utomlands. Men vi får se vad som händer.

Ajdarevic sticker alltså inte under stol med att han siktar på en flytt och när sommarfönstret nu börjar närma sig blir risken att Norrköping tappar sin mittfältskugge allt större och större. Men trots att en övergång kryper allt närmare för 22-åringen så är han väldigt lugn för tillfället.

– Jag är IFK-spelare till att det händer något – om det händer något. Jag tänker inte så mycket på annat, men det har varit mycket snack. Jag har kontrakt här och jag ska göra mitt bästa för klubben så länge jag är kvar.

 

Publicerad 2012-06-16 kl 19:16
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons