Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Jansson om Romulo: "Lutar åt att vi går skilda vägar"

Foto: Bildbyrån

Nästa

Avbryt
Försök igen

I klippet ser ni Romulos två derbymål mot Djurgården

Under gårdagen rapporterade Expressen att Romulo inte erbjuds nytt kontrakt med Hammarby. Sportchefen Jesper Jansson bekräftar nu att anfallaren troligtvis lämnar efter säsongen.
- Han har inte riktigt etablerat sig så det lutar nog åt det ja, säger han till Fotbollskanalen.

Romulo kom till Hammarby inför säsongen 2016 och hans kontrakt löper ut efter innevarande säsong. På torsdagskvällen uppgav Expressen att klubben inte kommer förlänga avtalet med den 24-årige anfallaren - något som sportchefen Jesper Jansson även hintar om.

- Det lutar nog åt det ja. Han har ett kontrakt som går ut och har inte etablerat sig riktigt som en startspelare varken under Nanne (Bergstrand) eller Jakob (Michelsen), säger han och fortsätter:

- Det är lite så att om vi ska ha spelare från andra sidan jordklotet så ska de gärna vara spetsspelare eller ha potentialen att komma dit.

Hur resonerar du kring anfallsuppsättningen till nästa säsong?
- Fokus är här och nu på de fyra matcher som är kvar. Vi kan inte ha silly season tolv månader om året men givetvis har vi några spår.

Romulo har hittills svarat för nio mål på 43 allsvenska matcher i Hammarbytröjan. I år har det blivit fyra fullträffar varav två i derbyt mot Djurgården den 4 juni.

Publicerad 2017-10-06 kl 10:58
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons