Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN
10å

''Jobbar mot Holland, England och Spanien''

Elfsborgs viktige mittfältare Stefan Ishizaki är redo för större utmaningar. Hela sommaren har det spekulerats i olika utländska klubbar, men fortfarande är han kvar i Borås.

- Vi har inte gett upp för sommaren utan jobbar mot Holland, England och Spanien, men vi får se vad som händer. Det är inte mer att göra. Det bygger på att klubbar ska sälja en mittfältare och det kan vi inte råda över, säger Ishizakis agent Martin Klette till FotbollDirekt.se.

Det var inför säsongen 2005 som Stefan Ishizaki vände hem till Sverige och Elfsborg efter utflykten i norska Vålerengen. Förra året var Ishizaki långa stunder briljant och gjorde fina åtta mål från sin mittfältsposition. Den här säsongen har han fortsatt att imponera och efter succén drömmer Ishizaki om att få lämna allsvenskan. Om fyra dagar stänger det internationella transferfönstret.

- Vi jobbar på bred front fram till midnatt på söndag. Jag har pratat med några klubbar om att komma och titta imorgon (mot St Patrick på Irland). Jag vill inte berätta vilka klubbar det rör sig om.

Under sommaren har det spekulerats i att flera olika klubbar skulle vara intresserade av Ishizaki. Två av de hetaste ryktena var FC Köpenhamn och Groningen.
- Vissa klubbar som har nämnts i media har haft intresse i Stefan, men sedan måste de själva också göra en förändring.

- Blir det ingenting nu får vi jobba mot nästa fönster. Stefan är väldigt professionell - en av de mest professionella jag har stött på. Han är medveten om hur marknaden fungerar, säger Martin Klette.

Daniel Bogefors
FotbollDirekt.se

Publicerad 2008-08-27 kl 15:50
Annons
Annons
Annons