POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN

Johnny Lundberg opererad - säsongen i fara

Halmstads Johnny Lundberg har opererades under fredagen. Hans hälsena gick av i matchen mot Göteborg och nu är säsongen i fara. Dock kom glädjande besked för Rickard Magyar.

- Hälsenan är av på Lundberg, han opererades på fredagen, säger Halmstads mediakommunikatör Mattias Skoog till FotbollDirekt.se.

I matchen mot Göteborg på torsdagskvällen ville det sig illa för Halmstads försvarare Johnny Lundberg.
Den skadedrabbade Halmstadsprofilen fick föras med ambulans till sjukhus med svåra smärtor efter att ha fallit ihop på planen.
Domen var inte särskilt svår att fastslå - hälsenan av och Lundberg opererades på fredagen.
- Läkaren gav honom en viss chans till comeback den här säsongen. Inget är ju säkert, men det var viktigt för Johnny att få höra det. Han som har haft en tuff vår.

- Han kommer ha en form av pjäxa på sig nu i sex veckor, sedan blir det rehabilitering.

Hur mår han efter operationen, med tanke på hans tidigare skadehistorik?
- Det är påfrestande såklart, först och främst att behöva vara med om en operation. Sen dom smärtorna som han hade. Det är klart det är tråkigt för honom som lagkapten och spelare.

Desto mer positivt var det för Rickard Magyar. Mittbacken föll ihop otäckt efter en duell med Göteborgs målvakt Markus Sandberg. Han landade på huvudet och uppgav själv att han saknade känslan från midjan och neråt.
- För Rickard var det väl mest själva skadan och händelsen som var otäck. Men på sjukhuset konstaterade läkarna att det var en lättare hjärnskakning.
- Han var och hälsade på laget idag på träningen och kan troligtvis vara med imorgon. Men han måste vara vaksam och försiktig med tanke på hjärnskakningen.

Tur i oturen för Magyar att allsvenskan tar uppehåll på grund av landskamper. Men Lundberg får ägna nästan hela säsongen åt rehabilitering.

Rasmus Björe
FotbollDirekt.se

Publicerad 2011-05-27 kl 15:33
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå