Jönsson och Eriksson bakom HIF-seger

Helsingborg besegrade i dag Värnamo i en träningsmatch.
Och i 3-0-segern visade Adam Eriksson och Rasmus Jönsson prov på fint samarbete.
- Jag är väldigt nöjd, säger HIF-tränaren Per Ola-Ljung till klubbens hemsida.

Helsinborgs IF träningsspelade i dag mot IFK Värnamo på Strövelstorps IP. Då dröjde det en halvlek innan Skånelaget fick utdelning offensivt.

I andra halvlek såg Adam Eriksson och Rasmus Jönsson till att HIF tog ledningen och utökade till 2-0. Först spelade Eriksson fram Jönsson i straffområdet som tog sig förbi en försvarare och rullade in 1-0. Sedan var det Jönssons tur att spela fram Eriksson och HIF gick därmed mot en träningsseger. Därefter tilldömes Helsingborg straff och den förvaltade brassem Wanderson på bästa sätt genom att göra 3-0, vilket också blev matachens sista mål.

- Jag är väldigt nöjd och indivduellt sett tycker jag att alla spelarna hanterar det här på ett väldigt bra sätt, säger HIF-tränaren Per Ola-Ljung till klubbens hemsida.

Publicerad 2019-03-17 kl 17:11