Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Kalmar ångrar inte nobben av Fejzullahu

Kalmar FF nobbade nye U21-stjärnan Erton Fejzullahu. Men KFF ångrar sig inte. Hollandsproffset hoppades syrligt på det efter målsuccén i EM-kvalet i söndags.

- Jättekul för honom men ångrar oss gör vi inte, svarar Kalmars sportchef Svante Samuelsson i dag genom FotbollDirekt.se.
- Det här är ingenting vi någonsin tänkt på, hävdar han.

Men vilken succé det blev för Erton Fejzullahu med fyra mål när Sverige vann mot Kazakstan med 5-1 i söndags. Och efteråt kunde han inte hålla sig från skadeglädje - mot Kalmar FF! - som ratade honom tidigare under året.
– De valde att nobba mig. De lär ångra det riktigt mycket nu, sade Fejzullahu till Sportbladet.

När det inte blev Kalmar FF lämnade han till sist Mjällby för holländska Nijmegen och succé där och sedermera U21-chansen och söndagens målkavalkad.

Bakgrunden till att Kalmar valde att inte köpa loss Fejzullahu hade sannolikt att göra med att talangen ville skjuta på kontraktsskrivningen för ett provspel i Udinese. Detta lär ha fått Kalmars ledning med Nanne Bergstrand och Svante Samuelsson att tappa förtroendet för det numera så framgångsrika Hollands-proffset.
- Det är klart att det är en helhet som ska falla på plats och alla bitar föll helt enkelt inte på plats, fortsätter Samuelsson.
- Visst är han en stor talang och har mycket fotboll i sig men att vi borde ångra oss?, nej, det fungerar ju inte så.

Ola Gustavsson

Publicerad 2009-11-17 kl 16:55
Annons
Annons
Annons