POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN

Kalmar FF får tillbaka viktig ytter mot Elfsborg: ”Men inte redo för 90 minuter”

Foto: SCANPIX

När de utländska klubbarna försökte på Jonathan Ring förra året så blev han skadad. Nu har han även missat allsvenskans två omgångar 2016, men ska kunna spela mot Elfsborg.
- Jag hoppas kunna vara med på söndag, säger han till Fotbollskanalen.

Jonathan Ring och tre bröder Elm var indisponibla mot IFK Norrköping, i förlusten med 4-1. Vänstermittfältaren Ring, som har haft en fyra centimeters bristning på höger baksida, säger till Fotbollskanalen att han är uttagningsbar till helgens match.

- Jag hoppas kunna vara med på söndag.

Kan du spela 90 minuter i så fall?
- Nej, det skulle jag nog inte påstå. Om de vill starta med mig så gör jag det, men jag är nog inte redo för 90 minuter.

Kalmar FF startade med en positiv försäsong, inkluderat en semifinal i cupen, men i de två inledande matcherna i allsvenskan blev det förluster. Nu är det Elfsborg och IFK Göteborg i de två kommande matcherna.

- Första matchen mot Jönköping var riktigt dålig. Jag vet inte varför, om spelarna var nervösa eller vad det var. Mot IFK Norrköping spelade vi ganska bra, men vi gjorde individuella misstag och släppte in skitmål.

Rings kontrakt med Kalmar FF går ut efter säsongen, och han har tidigare sagt till Fotbollskanalen att det för ett år sedan fanns stort intresse från utländska klubbar. Då skadade han sig och intresset försvann, men öppnade också upp för att lämna när kontraktet är slut.

- Just nu har vi inte pratat mer om det. Kalmar FF är intresserade av att förlänga, men vi avvaktar. Just nu vill jag bara kunna spela 90 minuter i varje match, sedan får vi se hur det går.

Publicerad 2016-04-08 kl 14:10
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå