Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Kalmar FF värvar spelare från Norge

Allsvenskan

Kalmar FF:s högerback Mattias Johansson är på väg till AZ Alkmaar. Då värvar klubben en ersättare: Mats Solheim.
- Han har etablerat sig i Tippeligan, säger klubbchef Svante Samuelsson.

Kalmar FF har värvat 23-årige Mats Solheim från norska Sogndal. Kontraktet löper på 3,5 år och han ansluter till Kalmar FF i januari 2012.

- Mats är en löpstark och spelskicklig kantspelare som främst är tänkt som högerback, men som också kan spela i en mer offensiv roll till höger. Det är en spelare som har etablerat sig i Tippeligan i år och som vi tror kommer att passa bra in i vårt sätt att spela, säger klubbchefen Svante Samuelsson på Kalmars hemsida.

Mats Solheim:

- Kalmar FF har gjort ett gott intryck och det känns som ett bra steg i min karriär. Det ska bli intressant att spela i Sverige och Allsvenskan, säger han.

Annons

- Jag känner att jag har utvecklat mitt spel under säsongen i Tippeligan och i Kalmar FF kommer jag att få en bra möjlighet att fortsätta att utvecklas. Nu har jag full fokus på att avsluta säsongen på ett bra sätt med Sogndal, och därefter ser jag fram emot att börja spela för Kalmar FF.

Publicerad 2011-09-16 kl 14:31

"JUST NU: Allsvenskan” - din dagliga nyhetspodd om Allsvenskan

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto