Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ALLSVENSKAN

Kalmar-veteran om ännu en Elm-flytt - ''Nu får det vara stopp''

Rasmus Elm får inte försvinna. Nu är smärtgränsen nådd för Kalmar FF. Veteranen Lasse Johansson gillar inte alls situationen.

- Vi har redan tappat för många spelare. Det får vara nog nu, anser Kalmar-profilen Lasse Johansson för FotbollDirekt.se och tillägger:

- Men det handlar inte bara om Rasmus. Vår nye brasilianare måste snart vara på plats.

Viktor Elm är borta, likaså Patrik Ingelsten och Cesar Santin.
Nu kan Rasmus Elm också vara på väg bort när transferfönstret öppnar igen. Ännu har inte stjärnan förlängt sitt kontrakt som går ut efter säsongen.

Johansson gillar inte situationen:

- Vi har klarat av att ersätta många namn som försvunnit genom åren men att ersätta Rasmus - om han skulle försvinna, samtidigt som vi behöver få in nya spelare som det är i dag, så skulle det verkligen bli tufft att förlora Rasmus.

- Men alldeles oavsett även om Kalmar lyckas förlänga kontraktet med honom så lär inte det stoppa någon klubb som verkligen bestämmer sig för att satsa på honom.

Blir ni informerade om hur arbetet med en ny brasiliansk spelare går? - Absolut. Vi vet på ett ungefär vad som händer.

Hur mycket stör det? Det kan inte vara lätt att stänga bort? - Det är väl inte helt lätt. Men vi måste ändå koncentrera oss på vad vi ska göra. Vi kan inte tänka för mycket på det här som är runt omkring. Vi måste lita på att ledningen hittar de spelare vi behöver.

- Men samtidigt går det inte att komma i från att det inte får dröja så mycket till innan vi har klart med ett nyförvärv med tanke på att en spelare från Brasilien behöver tid på sig.

Ola Gustavsson

Publicerad 2009-02-23 kl 18:57