POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN
10å

Kalmar vill värva drömbrasse - ''En klasspelare''

Kalmar FF hade en brasiliansk anfallare som drömförvärv inför säsongen - men misslyckades. Nu vill mästarna göra ett nytt försök med samma spelare.

– Det är en specifik klasspelare som vi vill ha. Han kommer säkert att finnas i våra diskussioner när Nanne och Kjell åker, säger ordförande Johnny Petersson till Barometern.

– Det är klart med resa i november. Vi tittar efter forwards och kantspelare, säger klubbchef Svante Samuelsson.

Det är återigen både Nanne Bergstrand och Kjell Nyberg som sätter sig på flyget till Brasilien för den årliga scouting-resan. Och båda två har ett gemensamt drömnamn. Redan inför förra säsongen fick de ögonen på en brasiliansk anfallare som imponerade stort och som förhandlingar inleddes med.

Nu gick det inte i hop sig och övergången uteblev. Men Kalmar har hela tiden haft den här brasilianske spelaren i tankarna och nu ska ett nytt försök göras. Kalmars ledningen har skjutit till större pengar än tidigare till spelarköp i förhoppning om att det ska gå att lösa denna gång.

– Det är ingen dramatisk skillnad i summan utan ungefär samma nivå som tidigare. Nu har vi tappat fler spelare än tidigare och kanske behöver någon spelare till

Publicerad 2009-10-13 kl 14:54
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå