POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN/KALMAR

Elm närmar sig comeback: "Han tränar för fullt"

Foto: TT

Kalmar FF har inlett allsvenskan knackigt, men en rejäl förstärkning kan vara på gång. Rasmus Elm tränar för fullt och närmar sig comeback.
- Det ser bra ut, säger sportchefen Thomas-Andersson-Borstam.

Under seriens fem inledande omgångar har det bara blivit fyra inspelade poäng för Smålandsklubben, som just nu parkerar på 13:e plats i tabellen och står noterad för två mål framåt. Men en uppryckning ser ut att finnas inom räckhåll. Och då handlar det om återföreningen av svensk fotbolls mest välrenommerade brödratrio. Under de tre senaste veckorna har Rasmus Elm varit med på KFF:s kollektiva träningspass, och ögonblicket när han kan kliva ut på planen ihop med syskonen David och Viktor verkar inte vara alltför avlägset.

- Läget är bra med Rasmus, så är det absolut, och vi är ju väldigt glada över att han är med på träningarna, säger sportchefen Thomas Andersson-Borstam till fotbollskanalen.se.

Kan han vara med i alla moment och köra för fullt?
- Ja, det tycker jag definitivt. Så det ser positivt ut.

Själv brukar han ju vara restriktiv med att ge datumprognoser för en comeback, men det låter som att det kan vara relativt nära?
- Det vi kan säga är som sagt att läget är positivt, men sedan är det Rasmus själv som ger klartecken när han känner att det är dags att spela match.

Hur går snacket bland er i ledarstaben?
- Nej, men det är han själv som känner när han är redo. Det är så vi hanterar den här frågan.

Vad tror du att Rasmus Elm skulle tillföra till er som lag i allsvenskan?
- Den dagen han är tillbaka på planen kommer han att höja inte bara Kalmars spel, utan hela allsvenskan, med sina kvaliteter. Sedan får vi se när det blir.

Publicerad 2015-04-28 kl 12:30
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå