Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Kalmaranfallaren på väg tillbaka: "Känns bättre och bättre"

Foto: Bildbyrån.

Kalmars säsongsinledning har präglats av skador på flera nyckelspelare, bland annat på Måns Söderqvist som missat hela säsongsinledningen.
Nu lämnar anfallaren ett positivt besked angående sin skada.
- Det känns bättre och bättre. Jag har börjat i lättare träning, säger Söderqvist till klubbens hemsida.

Kalmar har inlett årets allsvenska väldigt svagt och första segern kom först i omgång sex. En anledning har varit att laget haft mängder med skador på sina nyckelspelare.

En av spelarna är Måns Söderqvist, som fick en bristning i framsida lår precis innan den allsvenska premiären. Därefter har anfallsstjärnan missat samtliga sju matcher i säsongsinledningen. Nu ger han positiva besked angående sin skada.

- Det känns bättre och bättre just nu. Jag har börjat i lättare träning och får väldigt bra hjälp. Jag ser positivt på det och ska kolla upp låret i veckan för att se att allt har läkt som det ska, säger Måns Söderqvist till Kalmars hemsida.

I Kalmars 0-3-förlust mot Göteborg under söndagen saknades förutom Söderqvist, även bland annat Ismael, Rasmus Elm och Ole Söderberg på grund av skador.

Kalmar har fem poäng efter sju omgångar i allsvenskan och ligger just nu på nedflyttningsplats.

Följ allsvenskan 2017!

Allsvenskan 2017 är tillbaka och den är glödhet! Endast med C More kan du se allsvenskan i fotboll - 240 matcher från Malmö i söder till Östersund i norr.

- TA MIG TILL ALLSVENSKAN HOS C MORE -

Publicerad 2017-05-08 kl 15:53
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons