Kanonmål gav AIK seger - men två spelare klev av skadade

AIK slog FC Flora från Estland med 1-0 under lördagen.
Då bjöd Alexander Milosevic på ett kanonmål, medan Rasmus Lindkvist och Bilal Hussein tvingades kliva av med skador.

Just nu laddar AIK inför omstarten av allsvenskan och det kommande Europa League-kvalet. Under lördagen spelade man en träningsmatch mot FC Flora i Norrtälje och då vann man med 1-0.

Mittbacken Alexander Milosevic satte matchens enda mål, i den 57:e minuten. AIK:s hemsida skriver att Milosevic "med ett elegant långskott satte bollen i det högra krysset". Innan dess hade Floras målvakt Mait Toom räddat en straff som AIK:s Daniel Sundgren slog.

Dessvärre för AIK tvingades två spelare bryta matchen. Först Rasmus Lindkvist i den första halvleken och därefter Bilal Hussein i den andra halvleken. Hur allvarligt läget är med duon är i dagsläget oklart.

Publicerad 2018-07-01 kl 16:24