POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN
10å

Kapten Tjernström stannar i AIK

AIK:s lagkapten Daniel Tjernström är klar för ännu en säsong.Tjernström, som kom till klubben 1999, har skrivit på ett nytt kontraktmed klubben på fredagen.

- Våra beslut om förlängningar av avtal med spelare grundar sig på en enda ska, att spelare är tillräckligt bra för att förbättra truppen i framtiden. Gällande Daniel Tjernström har säsongen 2009 visat att han är en topp-spelare i Allsvenskan, det tillsammans med hans historik i AIK gör att vi är både nöjda och glada över att få jobba med "Tjerna" ett år till, säger sportchefen Björn Wesström till aikfotboll.se.

Daniel Tjernström kom till AIK från Örebro, säsongen efter att klubben vunnit SM-guld 1998. Därefter har han varit en pålitlig kugge på lagets mittfält och nu är det alltså klart att han kommer att påbörja sitt tredje decennium som spelare i AIK.

Både han och AIK tvekade länge om en förlängning inför den senaste säsongen och Tjernström uppgavs vara i praktiken klar för Örebro och inför nästa säsong fanns det spekulationer om att han skulle lämna AIK för spel med en av nykomlingarna i nästa års Superettan - Degerfors.

FotbollDirekt har sökt Daniel Tjernström för en kommentar till kontraktsförlängningen men har inte lyckats.

Publicerad 2009-10-30 kl 14:26
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå