Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Karlström: "För bra för att sitta på bänken i allsvenskan"

Foto: Bildbyrån.

Jesper Karlström inledde från start mot Norrköping.
En plats han tycker sig borde få behålla.
- Jag tycker själv att jag är för bra för att sitta på bänken i ett allsvenskt lag, säger han till Svenska Fans.

När Djurgården kryssade mot IFK Norrköping hemma mot Tele2 Arena senast återfanns Jesper Karlström från start i Dif. Det var första tillfället för säsongen som Özcan Melkemichel gav Karlström förtroende i elvan.

Enligt Karlström själv har inte hans insatser på träning och i U21-serien resulterat i tillräckligt mycket speltid i A-laget. 21-åringen själv anser sig hålla tillräcklig nivå för att få spela från start i allsvenskan.

- Det är ju så klart väldigt frustrerande att inte få spela mer. Nu har vi ju inte vunnit alla matcher, men när man vinner brukar man inte ändra på så mycket i laget. Men jag tycker att jag visat på träning och i de U21-matcher jag spelat att jag är tillräckligt bra, eller jag tycker själv att jag är för bra för att sitta på bänken i ett allsvenskt lag. Och det här är mitt tredje år i Djurgården, det är inte många gånger jag fått chansen att spela flera matcher i rad, så nu hoppas jag att när jag får spela och visa mina kvaliteter att jag kan få förtroende i en större utsträckning, säger han till Svenska Fans.

Mot Peking blev det 70 minuter på planen innan han blev utbytt. Just det bytet har han dock förståelse för.

- Jag blir alltid besviken när jag blir utbytt, antingen är det riktat mot mig själv eller på tränaren, för man är ju alltid missnöjd när man inte får spela. Mot Norrköping kan jag dock förstå bytet och tanken bakom det att han (Özcan) vill ha in en mer offensiv spelare (Tino Kadewere) på en sådan offensiv position. Men samtidigt vill man ju spela och jag tycker att jag borde fått vara kvar på planen.

Jesper Karlström kom till Djurgården från Brommapojkarna inför säsongen 2015. Under fjolåret gjorde han 21 matcher för Stockholmsklubben.

Följ allsvenskan 2017!

Allsvenskan 2017 är tillbaka och den är glödhet! Endast med C More kan du se allsvenskan i fotboll - 240 matcher från Malmö i söder till Östersund i norr.

- TA MIG TILL ALLSVENSKAN HOS C MORE -

Publicerad 2017-05-04 kl 10:49
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons