Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Kennedy förlänger med Hammarby - och gör sin sista säsong

Foto: Bildbyrån.

Kennedy Bakircioglu förlänger med Hammarby.
Säsongen 2018 blir hans sista.
- Det känns helt rätt. Jag brinner fortfarande för det här och ser fram emot ett år till i Bajen, säger han till klubbens hemsida.

Hammarby-ikonen Kennedy Bakircioglu kommer att representera grönvitt även nästa säsong. Efter en tids spekulationer har parterna kommit överens om ett nytt ettårskontrakt.

Samtidigt meddelas att nästa år blir hans sista för Hammarby.

- Jag älskar den här föreningen och så länge jag känner att jag kan bidra kommer jag att göra det. Det känns skönt att den här frågan är avklarad nu. Jag förstår att många har väntat på ett besked och nu kan vi fokusera att avsluta den här säsongen så starkt som möjligt och sedan satsa allt på att 2018 ska bli riktigt bra, säger han.

Enligt 36-åringen själv fanns inga tankar på att lägga skorna på hyllan.

- Jag har fått så mycket kärlek av fansen att det känns bra att avsluta på rätt sätt. Nu vet alla att det blir mitt sista år 2018 och jag kommer njuta av varje sekund och göra allt för att hjälpa laget att blir ännu bättre. Jag brinner fortfarande enormt och känner att jag kan vara till stor nytta för Hammarby på flera plan.

Bakircioglu är inne på sin andra sejour i Hammarby. Han spelade i klubben mellan åren 1999-2003 innan han lämnade för spel i grekiska Irakils. Därefter gick flyttlasset till i tur och ordning holländska Twente, Ajax och spanska Racing Santander innan han vände hem till Stockholm 2012-

Sportchefen Jesper Jansson:

- Vi är väldigt glada att få ha Kennedy i klubben ytterligare ett år. Han har levererat fina prestationer på planen i år när han har kommit in, och han har accepterat den roll han fått i år, och bidrar med att göra de andra bättre. Med den omsättning på spelare vi har haft den här säsongen är det också viktigt att vi har någon som bidrar med en stark Hammarbyidentitet i truppen, och i den rollen finns det ju ingen bättre än Kennedy, säger han.

Kennedy har den här säsongen gjort 19 matcher för Bajen.

Publicerad 2017-10-22 kl 13:40
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons