Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Kennedy: "Var säker på att vi skulle få med oss ett bra resultat"

Allsvenskan

GÖTEBORG. En finfin matchinledning.
Sedan tappade Hammarby.
- Det var tråkigt, vi är besvikna, säger Kennedy Bakircioglu efter 0-2 mot Häcken.

1:50
Nästa

Avbryt
Försök igen

- Vi spelade som vi vill.

Så sammanfattade tränaren Jakob Michelsen Hammarbys första 30-35 minuter mot Häcken.

- Sedan blev vi oorganiserade.

Han suckar. 

För trots den fina starten fick Hammarby inte med sig något från Hisingen. Alexander Farnerud gjorde 1-0 i slutet av första halvlek. Tungt för Hammarby.

Därefter säkrade Paulinho segern från straffpunkten tio minuter efter paus.

- Vi var bra första 35. Vi förde spelet och var aggressiva. Häcken kom ingenstans. Vi skapade inte de 100-procentiga chanserna, men som det såg ut var jag säker på att vi skulle få med oss ett bra resultat, säger Kennedy Bakircioglu.

ANNONS

Varför lyckades ni inte bygga vidare på den fina starten?

- Det är vi besvikna över. Vi hade en så pass bra start, vi var det bättre laget. Hade vi fått 1-0 tror jag att Häcken hade fått det väldigt jobbigt. Istället kom deras 1-0 från ingenstans... Det är små marginaler.

Hammarby avslutade vårsäsongen med fem raka matcher utan förlust. Självklart kändes det tungt att inleda omstarten med noll poäng.

- Vi är besvikna, självklart. Det är alltid tråkigt att förlora, men det är tur att det snart är en ny match (Örebro, lördag), säger Kennedy Bakircioglu som blev utbytt redan i matchminut 54.

- Jag vet inte varför. Jag tror att det måste ha varit taktiskt, men jag vet inte. Det kändes bra. Jag var pigg och fräsch om man jämför med hur det har sett ut i de andra matcherna. I dag kändes det riktigt bra. Det är bara försöka bita ihop även om det alltid är jobbigt att bli utbytt. Det är bara att göra bra träningar och hoppas på att få spela igen, säger han.

ANNONS

Se höjdpunkterna från matchen i spelaren ovan.

Publicerad 2017-07-03 kl 22:16

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto