Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

KFF-sportchefen hoppfull om nytt avtal med Elm: ”Goda förhoppningar om fortsatt samarbete”

Allsvenskan

Rasmus Elm har ett utgående kontrakt med Kalmar FF.
Klubbens sportchef Thomas Andersson Borstam tror på en förlängning.
- Vi har goda förhoppningar om att hitta ett fortsatt samarbete, säger han till Fotbollskanalen. 

3:16
Nästa

Avbryt
Försök igen

I spelaren ses höjdpunkterna från mötet mellan KFF och BP, där Elm satte en läcker frispark.

Kalmar FF:s rutinerade mittfältsstjärna Rasmus Elm, 30, skrev i slutet av förra året på ett nytt kontrakt med KFF och var hoppfull om att kunna bidra det här året i allsvenskan. Under vårsäsongen led han av skadeproblem, men har under hösten fått gott om speltid och är den här säsongen hittills noterad för 14 framträdanden i allsvenskan.

Vid årsskiftet går hans däremot kontrakt åter ut, men klubbens sportchef Thomas Andersson Borstam är positiv och tror på en förlängning

- Han har ett utgående avtal och vi tar ett år i taget. Vi har goda förhoppningar om att hitta ett fortsatt samarbete. Det är inget som är klart och satt på pränt, men det är lite av tankarna, säger sportchefen till Fotbollskanalen. 

ANNONS

- Jag tycker att det känns positivt. Vi hoppas för allas och Kalmars bästa att han kör på, fortsätter han.

Erton Fejzullahu hade, i likhet med Elm, också utgående kontrakt i fjol liksom han har i år, men Andersson Borstam kan i det här fallet inte säga lika mycket om anfallarens situation.

- Vi trivs väldigt bra med varandra, men vi har däremot sagt att vi avvaktar och ser hur det ser ut när serien är slut, säger han. 

Vidare berättar sportchefen att Kalmar vill förlänga med mittbacken Mikael Dyrestam, medan klubben kommer att sätta sig ner efter säsongen med veteranerna Tobias Eriksson och Emin Nouri, som i likhet med Dyrestam har utgående avtal. 

- Vi sitter i kontraktsförhandlingar med Dyrestam och har gett honom ett förslag, så nu ligger bollen hos honom. Vi tycker att han har gjort det bra sedan han kom hit förra sommaren och är en go gubbe både på och vid sidan av planen. Vi vill gärna fortsätta samarbetet med honom.

ANNONS

Kalmar är tia i tabellen och ställs härnäst den 21 oktober mot IFK Norrköping hemma på Guldfågeln Arena.

Publicerad 2018-10-12 kl 11:00

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto