POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN
1v

Klart: HIF plockar upp ungdomstränare i tränarstaben runt Larsson

Foto: Bildbyrån

Helsingborgs IF utökar tränarstaben.
Jens Karlsson lyfts upp i staben runt Henrik Larsson från hans roll i U19-laget.
- Först och främst är jag tacksam och stolt över att föreningen ger mig denna möjlighet, säger tränaren till klubbens hemsida.

Helsingborgs IF blev av med sin assisterande tränare Christoffer Andersson kort efter att Henrik Larsson tog över som huvudtränare. Andersson valde att lämna sitt uppdrag, vilket gjorde att staben nu hade två assisterande tränare i form av Alexander Tengryd och Sven Andersson.

Nu står det klart att klubben tar in en tredje assisterande runt Henrik Larsson. U19-tränaren Jens Karlsson lyfts upp i A-laget med uppgifter inom matchanalys, teori och individuell utveckling.

- Först och främst är jag tacksam och stolt över att föreningen ger mig denna möjlighet. Jag ser fram emot att få arbeta tillsammans med de övriga ledarna och spelarna i A-laget. Det är ett starkt ledarteam jag kan lära mig mycket av. Samtidigt vill jag tacka alla kollegor på ungdomsavdelningen som hjälpt mig framåt och bidragit till att jag nu får denna chans. Det känns också bra att jag får fortsätta bidra och vara med på det fina arbete som görs i vår ungdomsverksamhet parallellt med detta uppdrag, säger Karlsson till klubbens hemsida.

Karlsson kommer även att vara en brygga mellan A-och U-lagen och kommer ha kvar delar av sitt arbete i ungdomsavdelningen.

- Jag är mycket glad över att vi fått in Jens i ledarstaben då jag känt honom länge och alltid gillat sättet han arbetar på. Han är väldigt duktig på det analytiska, teoretiska och administrativa, vilket hans huvudfokus kommer att ligga på, säger Henrik Larsson.

Publicerad 2019-07-12 kl 19:30
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå