Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Klart: Johan Persson lämnar Bajen: "Det kan jag bekräfta"

Foto: Bildbyrån.

Nästa

Avbryt
Försök igen

Johan Persson har gjort sitt i Bajen.
Nu står det klart att mittfältaren lämnar Hammarby.
- Det kan jag bekräfta, säger sportchefen Jesper Jansson till Fotbollskanalen.

Det var för en dryg vecka sedan som Expressen uppgav att Hammarbys mittfältare Johan Persson skulle lämna Hammarby. Persson själv ville inte bekräfta något men medgav att familjesituationen inte varit optimal.

- Alla som kan sitt Hammarby vet att jag har en tuff familjesituation i och med att min familj bor nere i Skåne. Vi har en dialog om min situation och det här har ju pågått i över två år. Det här är ingen hemlighet. Men jag har kontrakt i ett år till och det är där vi är just nu, sa Persson då.

Men nu står det klart att Persson inte fortsätter i Bajen. Facebookgruppen ”Supportrarnas matchprogram” som producerar matchprogrammen till lagets matcher skriver att Persson gjorde sitt sista besök på träningsanläggningen i Årsta under fredagen.

När Fotbollskanalen når sportchefen Jesper Jansson medger han att ”Sheriffen” gjort sitt sista framträdande.

- Det kan jag bekräfta, säger han till Fotbollskanalen men hänvisar vidare till ett offentligt uttalande med mer information från Hammarby i morgon.

- Johan har gjort ett väldigt bra jobb för Hammarby under de åren han varit här, säger Jansson.

Efter att Jansson bekräftat nyheten för Fotbollskanalen valde Hammarby att gå ut med ett officiellt uttalande på sin hemsida.

- Jag här otroligt tacksam för att jag fått äran att representera Hammarby och för att jag dessutom fick vara med på den härliga resan att hjälpa klubben tillbaka till Allsvenskan. Jag har alltid burit tröjan med en sådan stolthet, säger Persson i en kommentar.

Persson hade egentligen avtal ett år till, men det kontraktet avslutas alltså redan nu. 33-åringen kom till Stockholmsklubben från Öster säsongen 2014.

Tidigare under fredagen presenterade Hammarby mittfältaren Jeppe Andersen.

I klippet ser ni Johan Persson göra mål på straff mot Kalmar under förra säsongen.

Följ allsvenskan 2017!

Allsvenskan 2017 är tillbaka och den är glödhet! Endast med C More kan du se allsvenskan i fotboll - 240 matcher från Malmö i söder till Östersund i norr.

- TA MIG TILL ALLSVENSKAN HOS C MORE -

Publicerad 2017-06-30 kl 16:57
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons