Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

KLART: Linus Hallenius till Hammarby

Hammarby har gjort klart med anfallstalangen Linus Hallenius från GIF Sundsvall. 20-årige Hallenius har skrivit på för 3,5 år med klubben.

- Det är fortfarande lite overkligt, men väldigt kul att få vara en del av Hammarby, säger Linus Hallenius till klubbens officiella hemsida.

Linus Hallenius har hittat en ny klubbadress i form av Hammarby. Det blir klubbens tredje sommarförstärkningen, då de tidigare gjort klart med försvararen Patrik Gerrbrand och mittfältaren Andreas Dahl.

- Linus är en spelare som vår scoutingorganisation har följt under en tid, berättar Michael Andersson, VD Hammarby Fotboll AB.

Anfallslöftet ser Hammarby som en ypperlig klubb att komma till som ung fotbollspelare. Hans allsvenska debut med Giffarna kom mot just Bajen och känslorna från den milstolpen minns han mycket väl.

- Jag gjorde allsvensk debut sista kvarten när vi mötte Hammarby på Söderstadion i premiären förra året och jag fick gåshud i omklädningsrummet när Kenta spelades. Sen är det ju en klubb med traditioner att spela fin fotboll och få fram många lirare.

Hallenius har har under hela sin karriär spelat med GIF Sundsvall, men valde nu att lämna för en ny utmaning. Löftet satt på ett utgående kontrakt och var innan Hammarby nära en övergång till jumbolaget Örgryte.

Publicerad 2009-07-07 kl 13:44
Annons
Annons
Annons