Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Klart: Sirius förlänger med trotjänare: "Känns som mitt hem"

Allsvenskan

Karl Larson blir kvar i Sirius.
28-åringen har skrivit på för tre nya år.
- I dag känner jag en enorm glädje, säger Larson.

Foto: Bildbyrån.

2012 lämnade Karl Larson Brommapojkarna för spel med Sirius. Sedan dess har han varit Uppsala-klubben trogen och mer trogen lär han bli framöver då Sirius på sin hemsida meddelar att 28-åringen skrivit på för tre nya år.

- Det är såklart det är mycket glädje. Det är någonting jag jobbat för under en lång tid, att få vara kvar i Sirius. Och jag är väldigt nöjd med att det blev så också. Så det är en enorm glädje som jag känner i dag, säger Larson i en kommentar på klubbens hemsida.

- Det är en klubb som ligger mig väldigt varmt om hjärtat. Jag har varit här under en väldigt lång tid, och jag har trivts väldigt bra både i laget och föreningen. Sedan är staden Uppsala en fantastisk stad. Jag har levt en stor del av mitt liv här nu och det känns ju som mitt hem. Jag är väl hemmakär så det kändes naturligt att stanna i Sirius.

ANNONS

Sirius sportchef, Ola Andersson, om Larsons nya avtal:

- Spelare och människor som Karl Larson är viktiga för Sirius Fotbolls vidareutveckling. Kalle kan spela på flera positioner i laget, vilket är tryggt i det fortsatta lagbygget. Utöver det är han dessutom en person som vet var Sirius kommer ifrån och vart vi ska – därför kommer Kalle fortsatt vara viktig i vår utveckling.

I år passerade Larson 200 matcher i Sirius-tröjan.

Publicerad 2020-10-21 kl 16:52

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto