Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Knallen: Berisha kan lämna Hammarby redan nu

Allsvenskan

Hammarby investerade stora pengar i Veton Berisha i somras.
Men redan nu kan han lämna klubben, enligt Nettavisen - som pekar ut Molde som möjlig ny arbetsgivare.
Även Fotbollskanalen har uppgifter om att stjärnforwarden är aktuell för norska mästarlaget.

3:21
Nästa

Avbryt
Försök igen

Foto: Bildbyrån

Det händer saker i Hammarby. Darijan Bojanic och Mohanad Jeahze har sålts, och Gustav Ludwigson på väg att säljas. Dessutom sägs det vara högst osäkert om Simon Sandberg förlänger sitt utgående avtal. Men det behöver inte ta stopp där. Ytterligare en startspelare kan lämna i vinter.

Nettavisen rapporterar nämligen att Bajen är villigt att redan sälja rekordvärvningen Veton Berisha, om ett "tillfredsställande" bud dyker upp. Den norska tidningen hävdar att forwarden är en spelare som gjorts tillgänglig på marknaden, trots att han köptes från Viking så sent som i somras.

Enligt Nettavisen överväger Molde, som är på väg att sälja sin guldklimp David Datro Fofana till Chelsea för 130 miljoner kronor, en värvning av Berisha.

Annons

Även Fotbollskanalen har fått uppgifter om att 28-åringen är aktuell för en flytt till Molde, som vann den norska ligan i år.

Inför den gångna säsongen kopplades Berisha ihop med Molde. Då erkände exempelvis dåvarande Molde-direktören Ole Erik Stavrum i en intervju med VG att man gärna ville ha stjärnan. Men istället blev det en flytt till sommaren och då till Hammarby, som enligt Aftonbladet betalade runt 16 miljoner i övergångssumma till Viking för att få loss forwarden.

Efter flytten till Sverige gjorde Berisha fyra mål på 14 allsvenska framträdanden för Hammarby under 2022.

Publicerad 2022-12-27 kl 21:12

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto