Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Köln jagar Malmöstjärnan - som helst vill stanna i Sverige

Köln vill värva Guillermo Molins – men han stannar helst i Malmö.
- Nästa säsong har vi 100-årsjubileum. Då vill jag vara med, säger mittfältaren till Fotbollskanalen.se.

Det är FotbollsExpressen.se som erfar att en konkret förfrågan inkommit från Bundesligaklubben. Agenten Martin Dahlin vill inte berätta i detalj hur stort intresset är, men hävdar att fler lag i olika ligor hört sig för.

När fotbollskanalen når Molins förklarar den nyblivne a-landslagsmannen att han inte har några omedelbara flyttplaner. MFF:s starka höst får honom att hoppas på ett starkt 2010 med kamp i allsvenskans absoluta tätskikt.

- Självklart, dyker något riktigt bra erbjudande upp ska jag fundera på det. Men det ska mycket till innan jag lämnar. Under hösten bytte vi spelsystem och då fick jag själv och alla andra ut mer av vårt kunnande, säger Molins.

Den skånska föreningens sekelfirande lockar honom också.

- Malmö blir FF hundra år. Det är stort och den festen ser jag fram emot. Klart att sådant också vägs in i mina funderingar, säger 21-åringen.

Bakom sig har han ett starkt 2009, med succé i Sveriges u21 och allt bättre serieprestationer med MFF. Signalen från ledningen är att man satsar mot toppen framöver, vilket Molins förstås gillar.

- Klart att det kan vara svårt att behålla alla killar. Men om någon lämnar utgår jag ifrån att vi värvar. Det här laget har lärt sig mer och mer att spela tillsammans. Vi trivs ihop, säger han.

Som närmsta utmaning har han januariturnén med Erik Hamréns urval av eliten från de nordiska ligorna.

- Verkligen stort. För mig är det här ett av målen jag siktat på hela min karriär.

Publicerad 2009-12-27 kl 19:52
Annons
Annons
Annons