POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Köpstopp - då hoppas AIK på supertalang

Gabriel Özkan kan vara på väg att bli motsvarande det stjärnförvärv AIK inte har råd med. Den så sorgligt skadeförföljde jättetalangen är nu äntligen helt friskförklarad.

- Det ser jättebra ut. Han är helt frisk och kommer att kunna träna för fullt igen inom sex veckor, avslöjar AIK:s naprapat Thomas Fransson för FotbollDirekt.se.
 
I början av augusti var Gabriel Özkan ordinarie igen.
Efter att mödosamt ha byggt upp sig ännu en gång efter en skadeperiod så skulle hans helvete få en direkt fortsättning.
I en otäck kollision med Richard Ekunde i en match mot Gais så såg han ut att ha brutit benet – så otäcka var tv-bilderna.
Nu klarade han sig men Özkan kom ändå aldrig tillbaka efter den händelsen.

Som om inte det vore nog - för en spelare som förlorat flera år på grund av skador - så har han under vintern också drabbats av en inflammation i fotleden. Läkarna tog beslut om en operation som nyligen genomfördes – ett ingrepp som till stor lättnad blev framgångsrikt.

- Det gick jättebra. En perfekt operation och inga komplikationer. Han är helt frisk nu och har börjat cykelträna just i dag.
- Nu kommer det att gå ganska fort. Om sex veckor kan han träna med laget igen om han inte drabbas av något bakslag.

Özkans tillfrisknande torde vara goda nyheter för AIK-ledningen som likt Djurgården inte har råd med större nyförvärv inför kommande säsong.
En frisk Özkan rankas av många som ett givet toppnummer i den allsvenska fotbollen.
Nye AIK-tränaren Andreas Alm har tidigare visat så angelägen han är efter att få se den 24-årige mittfältaren frisk igen.

- Vi är högst angelägna om att han kommer tillbaka. Vi har fortfarande en stark tro på Gabriel, sade Alm till FotbollDirekt i slutet av förra året.

Publicerad 2011-01-18 kl 16:00
Annons
Annons
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå