Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Kozicas löfte inför kvalreturen: "Kommer klara det här"

Foto: Bildbyrån.

Nästa

Avbryt
Försök igen

Se höjdpunkter från det första kvalmötet i spelaren ovan.

J-Södra föll tungt mot 2-0 i Trelleborg i onsdags.
I eftermiddag avgörs allt på Stadsparksvallen i Jönköping.
Vi kommer att klara det här. Vi ska trycka på från start, och de kommer darra när vi får första målet, säger Dzenis Kozica till Jnytt.

En svag prestation och 0-2 borta i det första kvalmötet mot Trelleborg. Dessutom blev viktige kuggen André Calisir utvisad och missar returen i eftermidddag. Trots det tuffa utgångsläget är J-Södrastjärnan Dzenis Kozica positiv.

- Vi kommer att klara det här med bra tryck hemma. Vi är starka hemma, till och med topplagen har haft jobbigt mot oss. Vi har god tro i laget, nu gäller det bara att få resten av folket i Jönköping tror på oss också. Det gäller att publiken pushar oss, säger han till Jnytt.

Jönköping som under hösten haft det jobbigt med målskyttet, har dessutom inte gjort ett spelmål sedan i slutet av september. Ingenting att tänka på nu menar Kozica och pekar på att laget kommer ge allt direkt från start.

– De kommer darra när vi får första målet. Nu är det de som har allt att förlora, vi kommer att klara det här. När vi har gjort första målet kommer de gå ner sig och tappa sin ledning.

Jönköpings Södra-Trelleborg ser du i TV4 och på C More Fotboll med sändningsstart 14:30.

Publicerad 2017-11-19 kl 11:28
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons