Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Officiellt: Assad Al Hamlawi klar för Varbergs Bois

Allsvenskan

Assad Al Hamlawi lämnade nyligen Helsingborgs IF.
Nu är forwarden klar för Varbergs Bois.
- Jag är taggad, säger han i en kommentar.

Foto: Bildbyrån.

Assad Al Hamlawi, 22, lämnade i Helsingborgs IF i samband med att kontraktet löpte ut. Forwarden, som var utlånad till Jönköpings Södra under hösten, kommer dock att fortsatt tillhöra en allsvensk förening.

Varbergs Bois meddelar att man värvar strikern.

- Assad är en spelartyp med egenskaper så nära man kan komma Astrit Selmani på de fysiska bitarna men som haft en del otursskador de senaste säsongerna. Han visade i höstas i J Södra att han är på väg tillbaka och har ett stort driv att bidra i den fysiska biten i Bois-andan, säger manager Joakim Persson i ett uttalande på klubbens hemsida.

Han fortsätter:

ANNONS

- Stark, fysisk och ett naturligt djupledsspel, sen har han även näsa för mål. Löpmeter är en garanterat och en frisk Assad 2023 förväntar vi oss ska jaga livet ur motståndarna.

Al Hamlawi:

-  Är väldigt taggad för att dra igång och hoppas på en säsong med en bra start för både mig själv och laget. Jag är en hårt arbetande spelare som är vass på huvudet och jag älskar att göra mål, säger strikern i ett uttalande,

Kontraktet sträcker sig över fyra år.

Publicerad 2022-12-08 kl 16:14

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto