Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Kristinsson hoppas på flytt inom en vecka: "Tror jag gjort min sista match för Hammarby"

Foto: Bildbyrån

Efter att Hammarby värvat Johan Wiland från Malmö FF ser chanserna till speltid mörka ut för Ögmundur Kristinsson.
Nu tror islänningen att han gjort sin sista match för Bajen.
- Jag hoppas att vi kommer ha en lösning den här veckan, säger Kristinsson till isländska tidningen Morgunbladid.

I förra veckan stod det klart att Hammarby värvade in Johan Wiland från Malmö FF på ett kontrakt över säsongen 2019.

Wiland spelade från start redan i helgens möte med Jönköpings Södra och Ögmundur Kristinsson, som inför J-Södra-mötet spelat samtliga allsvenska matcher för Bajen under 2017, ser ut att få det tufft att få speltid. Så här sa Hammarbys sportchef Jesper Jansson till Fotbollskanalen i förra veckan om vad som kommer hända med Kristinsson framöver:

- Det får vi väl se. Vår plan från början var att ta in Wiland till nästa år, men sedan ändrades förutsättningarna med MFF:s uttåg ur Champions League plus att vi hade resurserna efter (Joseph) Aidoo-försäljningen att göra det redan nu. Det har jag tagit på mitt ansvar gentemot "Ömmi". Han har ett år kvar på kontraktet och är också informerad om situationen. Ibland får man ta tuffa beslut, även om det inte känns bra, sa Jansson.

Kristinsson berättar nu själv om situation för isländska tidningen Morgunbladid.

- Det har funnits diskussioner hela sommaren om att jag ska lämna Hammarby. Hammarby hade chansen att få in Wiland nu och det är okej för mig. Förhoppningsvis kommer det att hjälpa mig att hitta en ny klubb. Som situationen är nu finns det diskussioner med andra klubbar och jag hoppas att vi kommer ha en lösning den här veckan. Jag pratar med klubbar utanför Skandinavien. Av respekt för de klubbarna kan jag dock inte namnge dem, säger Kristinsson till tidningen, och fortsätter:

- Jag tror att jag har spelat min sista match för Hammarby, men fotbollsvärlden är oförutsägbar och det kan lätt ändras i morgon. Jag har erfarenhet i den här branschen och vet att inget är klart förrän pennan är satt till pappret.

Kristinsson har kontrakt med Hammarby till sommaren 2018.

Följ allsvenskan 2017!

Allsvenskan 2017 är tillbaka och den är glödhet! Endast med C More kan du se allsvenskan i fotboll - 240 matcher från Malmö i söder till Östersund i norr.

- TA MIG TILL ALLSVENSKAN HOS C MORE -

Publicerad 2017-08-01 kl 16:55
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons