Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Kristoffer Näfver kan bli kvar i ÖSK - trots allt

Örebro SK och Kristoffer Näfver kom i höstas överens om att gå skilda vägar. Men mittfältaren är fortfarande kvar i klubben och nu pekar det mesta mot att han blir kvar.

- Det är en månad kvar tills fönstret stänger i Skandinavien men hittills har vi inte hittat någon klubb, säger ÖSK:s sportchef Lennart Sjögren till Nerikes Allehanda.

Efter säsongen kom Näfver tillbaka till Örebro efter en misslyckad utlåning till Djurgården. Men 22-åringen ville inte fortsätta i ÖSK och kom överens med föreningen om att gå skilda vägar.
- Vårt snack då utgick från att Kristoffer behövde mer matchtid och han insåg att det skulle bli svårt att få det i ÖSK. Därför ville han söka sig till en annan klubb. Så är läget då som nu men läget har förändrats på så sätt att han fått mer matchtid nu under försäsongen.

Kristoffer Näfver är kvar i Örebro och har varit en av försäsongens hetaste spelare i ÖSK. I lördagens match mot Djurgården dunkade han upp ett mål i krysset. Det var Näfvers tredje fullträff under vintern. Agenten Oliver Cabrera tycker att han ska stanna i ÖSK.

- Kristoffer är en av de bästa spelarna i ett riktigt bra lag. Varför flytta på sig då?, frågar sig Cabrera.

- Kristoffer är på gång, det är som att han bestämt sig för att visa hela Sverige vem han är. Kristoffer vill in i U21-EM-truppen i sommar och fortsätter han i den här stilen även i allsvenskan så finns det en möjlighet att det blir så.

Publicerad 2009-03-03 kl 09:30
Annons
Annons
Annons