POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN
2v

Kujovic: ”AIK:s målvakt är mest överskattad i allsvenskan – vet inte vad han heter”

Foto: Bildbyrån

Emir Kujovic fick frågan om vem som är mest överskattad i allsvenskan, enligt honom själv.
Valet föll på Oscar Linnér, men det fanns ett problem.
- Jag tycker AIK:s målvakt. Jag vet inte vad han heter, säger anfallaren i en livesändning på Aftonbladet.

Emir Kujovic har blivit en viktig spelare för Djurgården i guldstriden och har gjort tre mål och två assist på bara fem matcher när laget behållit serieledningen. På torsdagen medverkade han i live-tv i Aftonbladet och fick svara på frågor från tittarna. Bland annat undrade en läsare om vem Kujovic tycker är mest underskattad i allsvenskan.

- Underskattad... det känns som Marcus Danielson. Jag måste säga det. För det är en grym spelare. Jag visste inte så mycket om honom men hade koll på att han spelat i Sundsvall. Sen har han kommit till Djurgården, blivit kapten och varit en riktigt ledare där bak som vi behöver. Sen om han ska vara med i landslaget eller inte är en annan fråga, säger Kujovic.

Anfallaren fick dock lite svårare att välja en spelare när han skulle svara på vem han tycker är mest överskattas i serien. Till slut föll valet på Oscar Linnér. Enda problemet? Kujovic kom inte på vad målvakten heter.

- Då säger jag nog... jag tycker AIK:s målvakt. Jag vet inte vad han heter.

Sportbladet: Oscar Linnér.
- Det tycker jag nog. Jag tycker inte att han känns så stabil. Han gör för mycket misstag. Bara för att man spelar i AIK och gör något bra som blir det extra stort. Men det finns många målvakter som är bättre i allsvenskan än honom. Jag måste välja en AIK:are och då blir det honom.

Djurgården ställs härnäst mot Hammarby på söndag i ett Stockholmsderby. Laget leder allsvenskan med fyra omgångar kvar att spela, med tre poäng mer än Malmö FF och sex poäng mer än Hammarby och AIK.

Publicerad 2019-10-03 kl 15:41
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå