Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Bevakningen presenteras av

Kvartett lämnar Sirius efter säsongen: "Tråkigt och vemodigt"

Allsvenskan

Snart är årets allsvenska över.
Då lämnar Niklas Thor, Daniel Jarl, André Österholm och Jonas Lindberg Sirius.
- Det känns tråkigt och vemodigt, säger Thor i en kommentar.

Foto: Bildbyrån.

Tidigare i veckan meddelade Sirius att Henrik Rydström lämnar klubben efter säsongen, ett besked som spelarna fick reda på via media. IFK Göteborg borta på söndag blir Rydströms sista match för klubben, precis som det blir för Niklas Thor, Daniel Jarl, André Österholm och Jonas Lindberg.

På sin hemsida meddelar Sirius att kvartetten lämnar efter säsongen.

- Det känns tråkigt och vemodigt att sluta i Sirius. Men man är fylld med kärlek genom åren, för föreningen och staden och alla man fått vara med och träffa. Så säger alla, men det är ju verkligen så – alla människor, det är det som är klubben och allting runt omkring, som man fåt lära känna. Det är väldigt vemodigt, men jag är väldigt glad för den här tiden framför allt, säger Thor i en kommentar på klubbens hemsida.

Annons

Sirius sportchef Ola Andersson:

- Niklas är inte bara en fotbollsspelare utan en person som betytt otroligt mycket för Sirius och de steg vi tagit från division ett till där vi är idag. Även om han inte fått mycket speltid i år har han betytt mycket för laget och det vi gjort under det senaste året och åren, säger Andersson.

Publicerad 2020-12-02 kl 20:05

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto