POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN
2v

Lagkaptenen fick följa Kalmars ödesmatch från läktaren: "Det var ångest deluxe"

Foto: Bildbyrån

Nästa

Avbryt
Försök igen

Se höjdpunkterna från Kalmars förlust i spelaren ovan.

UPPSALA. Viktor Elm var utanför truppen mot Sirius.
Lagkaptenen fick följa genomklappningen från läktaren.
- Det var ångest deluxe, säger han till Fotbollskanalen.

Kalmar FF förlorade med 3-0 mot Sirius efter en kollaps i slutet av matchen samtidigt som Falkenberg vann mot AFC med 1-0. Resultatet innebär att KFF kommer att få kvala för att hålla sig kvar i allsvenskan.

En som inte var med på planen i ödesmatchen på Studenternas IP, Uppsala, var lagkaptenen Viktor Elm. Han fick följa dramat från läktaren.

- Det var ångest deluxe. Det var väldigt nervöst och det blev bara värre och värre ju längre matchen går. Dessutom tappar vi ju greppet i andra halvleken. Det är klart att det är jobbigt, säger han till Fotbollskanalen efter matchen.

Vad sa du till dina lagkamrater inför matchen?
- Jag försökte få in en tro på oss själva, peppa och ge massa energi. Det är inte så mycket mer man kan göra. Det taktiska får de andra stå för och sedan är upp till varje spelare själv, det måste komma inifrån.

Din status till kvalet på onsdag, hur är den?
- Den är så klar osäker, annars hade jag kunnat vara med i dag. Jag hade kanske kunnat vara med en stund i dag om det hade behövts. Men vi valde att jag inte skulle vara med. Men jag vet inte. Det är fyra dagar till onsdag så det kan hända mycket till dess.

KFF gick in i matchen mot Sirius efter att ha förlorat mot Falkenberg och ett tränaravhopp, där Magnus Pehrsson avgick. Elm medger att KFF sett bättre stunder i sin historia.

- Det är givetvis ingen vecka rolig för Kalmar FF. Det som hände med Magnus är ju ett misslyckande som vi alla får ta på oss.

Publicerad 2019-11-02 kl 16:36
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå